Valg av nettbutikk leverandør

En tråd i 'Nettbutikk' startet av tifnett, 16 Okt 2014.

 1. tifnett New Member

  Innlegg:
  5
  Hvilke leverandører anbefales? Med hensyn til pris, service, at det er enkelt å sette opp, regnskap, og alt det andre jeg ikke har tenkt på..

  Leste også om at noen anbefalte å bruke en nettbutikk som allerede var oppe å gikk - finnes det noe sted disse "selges"?
   
 2. tabetalt.no New Member

  Innlegg:
  8
  Hei "tifnett".

  Du må gjerne forsøke å sette opp en nettbutikk hos oss og se hvordan det fungerer for deg.

  Fordelen med løsningen er at du ikke vil trenge noen form for teknisk kompetanse for oppsettet og du kan i teorien gå live innen 15 minutter.

  Det mange vil kalle ulemper med et slikt produkt er at det du ser, er det du får. Vi har ikke et community på 1000vis av brukere som utvikler add-ons og lignende, men vi utvikler mot det vi mener er funksjonalitet som passer best til flest, tester det og setter det ut i produksjon.

  Mulighetene "front-end" messig er også noe begrenset, grunnet at vi har en fastsatt disposisjon i rammeverket, som f.eks at logo alltid vil stå til høyre, handlekurv til venstre etc. Grunnen til at vi har gjort det slik er at alle skal få muligheten til multiplattformvennlige (PC,mobil,nettbrett) nettbutikker. Utenom det er det fritt frem for å velge den CSS og design som passer deg best hvis du går for en betalbar versjon.

  Et eksempel som i dag kjører på vår gratis versjon er NoFuel mens en som har gjort en del tilpasninger designmessig er Negative Vibe records .

  Vi vil ikke fakturere deg så lenge du ikke går i produksjon, dvs trykker på "sett butikken online" i løsningen. Det betyr at du kan hoppe frem og tilbake på de forskjellige pakkene, se hva som passer deg best for så å starte salget.

  Mvh tabetalt.no
  tabetalt.no/hjelp

  ps. Kontakt oss gjerne på support@tabetalt.no
   
 3. Newbee New Member

  Innlegg:
  22
  Hei.
  Usikker på hva du ser for deg som nedslags området. men er mulig eg kan bistå litt.
  Har en liten / enkel løsning som du kan prøve (Fritt å franko)
  Men det er som med alle andre løsninger, ingen salg uten markedsføring.
  Husk der er alltid 1000 vis av sider som markedsfører det samme som du har.

  Men er du intressert å har lyst å prøve, så ta kontakt.
  Lover kun gråstein, gull får du fixe selv..

  Ps: På min løsning så kan du være "synlig på nettet " før du har brukt 15 minutt. men om du ikke "orker" å legge litt "arbeid/interresse i det. ja, da kan det gå både timer og år.
   
  Sist redigert: 17 Okt 2014

Del denne siden