Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Veletablert nettbutikk selges!

Posytron.no ble etablert i midten av 2013 som en nettbutikk hovedsakelig for elektronikk. Nettbutikken fikk raskt omtale i diverse medier på grunn av innovative løsninger, rask og god service. Butikken ble blant annet i 2013 kåret av 24nettbutikk til månedens nettbutikk, 800 var med i konkurransen. Posytron.no har siden oppstart utviklet et riktig og spennende varesortiment som pr. i dag omfatter ca. 2000 artikler. Varesortimentet inneholder flere sterke merkenavn som Philips, Logitech, fitbit, Pinell m.fl. I tillegg finner man flere nye brands med nytenkende og spennende produkter.

Varesortimentet består i dag av følgende kategorier:

- Helse & Skjønnhet

- Spill

- Hjem & Fritid

- Datautstyr

- Lyd & Bilde

- Deksler

- Biltilbehør

- Mobiltilbehør

- Foto & video


Posytron.no er en godt utviklet nettbutikk, med en enkel driftsmodell og den drives hjemmefra. Nettbutikken er levert av 24nettbutikk hvor logistikk og regnskap er integrert. 24nettbutikk er en anerkjent og meget stabil leverandør med flere kjente, store kunder i sin portefølje. Nettbutikken er enkel å administrere og oppdatere, og finnes også i mobilversjon. Løsningen har blant annet integrert Livechat support. I tillegg har den integrert betalingsløsning for Klarna. Det leveres også varer på forskuddsbetaling og/eller postoppkrav. Posytron.no benytter Google Analytics og Adwords i markedsføring på nett.

Fordeler / muligheter:

Posytron.no ble etablert for ca. 4 år siden. Nettbutikken har godt etablerte markedskanaler som facebook og google. Her har man sjansen til å overta en ferdig butikk hvor grunnlaget er lagt for en god bedrift med stort potensiale for videre utvikling.

Posytron.no har med begrensede midler brukt 4 år til å bli en velkjent nettbutikk med ca kr. 800.000,- i omsetning i 2016.

Butikken har bygget opp en god markedskanal med ca 24 000 facebook følgere.

Utviklingspotensialet til virksomheten er stort, og nettbutikken har fått meget god respons på sitt siste tilskudd på produktfronten som er sport/friluftsprodukter og biltilbehør. Nettbutikken har i hovedsak sin omsetning i Norge, og det ligger store muligheter for å utvide markedet til resten av Norden.

Posytron.no har i dag et lavt markedsføringsbudsjett og ved økt satsning på markedsføring vil butikken raskt øke sin omsetning. Dette sammen med utvikling av varesortimentet sees på som butikkens største oppsider.

Ta kontakt via PM hvis dette er av interesse.

Pris kan diskuteres.
 
Topp