Vestre Viken søker Direktør Teknologi

En tråd i 'Jobbutlysning' startet av btbsilent, 3 Okt 2017.

 1. btbsilent Member

  Innlegg:
  39
  Vestre Viken er et av de største helseforetakene i Norge. Vi leverer spesialisthelsetjenester til cirka 490 000 mennesker i 26 kommuner.

  Helseforetaket består av somatisk virksomhet på Bærum sykehus, Drammen sykehus, Kongsberg sykehus, Ringerike sykehus og Hallingdal sjukestugu. Vi har psykiatriske sykehusavdelinger ved Blakstad og Lier, fem distriktpsykiatriske sentre (DPS-er), tilbud innen barne- og ungdomspsykiatri samt tverrfaglig spesialisert rus- og avhengighetsbehandling. Vi har dessuten virksomhet ved 15 ambulansestasjoner.

  Vestre Viken HF ble stiftet 30. mars 2009 og er et helseforetak innenfor det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst RHF. Vestre Viken ledes av administrerende direktør Nils Fr. Wisløff. I 2016 var vi 9 400 ansatte som utførte til sammen 7 150 årsverk.


  Direktør Teknologi
  Til nyopprettet stilling som direktør for teknologi, søker vi en engasjert, dyktig og fremoverlent person. Du vil ha ansvar for å forvalte, drifte og utvikle systemene til alle foretakene i Vestre Viken på en trygg, langsiktig og forutsigbar måte. Du må ha fokus på pasientsikkerhet, datasikkerhet og det å understøtte pasientbehandlingen og øvrige prosesser.

  Vestre Viken har som ambisjon å være i front når det gjelder de kliniske og administrative systemene, og vi leter derfor etter deg som evner å skape og videreutvikle et innovativt og proaktivt IKT – miljø. For å lykkes i stillingen er det viktig å skape et godt samarbeidsklima med sykehusene, avdelingene, Sykehuspartner og Helse Sør-Øst.

  Du vil lede en enhet med solid kompetanse innenfor både IKT, medisintekniske og helsefaglige områder.

  Vi søker deg som er:
  • en dyktig fagperson innen teknologifaget
  • en god relasjonsbygger
  • god til å lytte og sette deg inn i de utfordringene som de helsefaglige miljøer opplever
  • trygg i lederrollen, løsningsorientert, fremoverlent og kreativ
  • sterk på gjennomføring og liker å bygge et godt og effektivt lag med sterk gjennomføringskraft
  • gjerne uhøytidelig i din væremåte
  Du vil sitte i Vestre Viken sin ledergruppe og rapportere til administrerende direktør.

  Den vi ønsker oss har også høyere utdanning, bred kunnskap om teknologi og digitalisering, god forretningsforståelse og erfaring fra tilsvarende komplekse organisasjoner. Vi ser gjerne at du er god både på det strategiske, taktiske og operative planet. Det er en fordel med offentlig erfaring, men ikke et krav, men det er en forutsetning at du har kunnskap om offentlige rammebetingelser og bevilgninger og forstår de overordnede føringene og prioriteringene.

  Du er kanskje rett kandidat for spennende, krevende og fremtidsrettede utfordringer?


  Interesserte kan ta konfidensiell og uforpliktende kontakt med våre rådgivere i Habberstad, Kolbjørn Preus, tlf. 40 40 35 53, eller Bjørn Skogstad, tlf. 93 06 64 37.

  Vestre Viken er opptatt av mangfold og oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uansett alder, kjønn, funksjonshemming eller kulturell bakgrunn.

  Søknad med CV sendes bjorn.skogstad@habberstad.no senest innen 23. oktober 2017.

  Søk på stillingen: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/01db3496424e
   

Del denne siden