Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Vi har nå fire ledige IT-stillinger

btbsilent

Member
Fremtind har som mål å bli landets ledende forsikringsaktør og ta plassen som morgendagens forsikringsselskap. Vi er opptatt av å tilby gode og smarte produkter og tjenester, samtidig som vi ønsker å gi tilbake til samfunnet og engasjerer oss i bærekraftsmål og innovasjon. Vi skal være modige og våge å tenke på forsikring på en ny måte.

Vi er i dag en gjeng på 20 tjeneste-, interaksjons- og visuelle designere som brenner for faget vårt, kundene våre og ikke minst hverandre. Vi har fokus på faglig utvikling og setter av en dag i uken til læring, deling og inspirasjon, slik at vi kan holde oss oppdatert og utvikle oss videre.

Kompetansedeling står sterkt hos oss. Vi har flere forskjellige faggrupper og fagforum og arrangerer jevnlige hackathons, fagdager og deledager. Hos oss får du også tilgang til de verktøyene du trenger for å kontinuerlig lære og vokse.

Rolle:
  • Fagansvarlig Interaksjonsdesign
  • Full-Stack utvikler
  • Teknisk arkitekt
  • Testutvikler
Hos oss vil du bli del av et godt arbeidsmiljø der det er høyt under taket. Arbeidshverdagen byr på utfordrende og varierte oppgaver og vi er opptatt av å holde oss faglig oppdaterte.

Mer informasjon: https://ex.cndarine.com/campaign/url/forward/d7329591cf34
 
Topp