Vi leier ut videoer/nettsteder for leads

En tråd i 'Annonsering' startet av tradingnorway, 20 Feb 2015.

 1. tradingnorway New Member

  Innlegg:
  16
  Hei,

  Vi driver med markedsføring for norske kunder via video-SEO. I praksis, vi ranker videoer hos Google, som inneholder en short-link til kundens nettsider, og leier disse ut til en fast månedspris etter avtale.

  Hovedsakelig jobber vi med leads innenfor plastikkirurgi, og medisinsk behandling, men har også kunder som kjøper leads til sider om forbrukslån. Dette er både geografiske søk, for eksempel oslo+tjenestenavn, eller større søk nasjonalt.

  Vi kan enten leie ut eksisterende videoer, eller dersom det er noen nøkkelord dere er interessert i, er det mulig å utvide.

  Har lagt ved en video her som forklarer det i korte trekk:

  Se også vedlagte bilder for eksempel (tekster etc. på disse videoene er bare dummytekster, kunder vil få den tittelen og teksten de ønsker, i tillegg til eventuelt annoteringer over videoene med telefonnummer etc.).

  Still gjerne spørsmål her i tråden, eller send oss en epost på kontakt(a)norskpromotering.com!
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
   
  Sist redigert: 20 Feb 2015
 2. Duper Medlem

  Innlegg:
  152
  Hehe, ja det er fryktelig vanskelig og ranke en film med 2 søkeord på side 2 :p ::)
   
 3. tradingnorway New Member

  Innlegg:
  16
  Takk for tilbakemeldingen. :)

  Flere bedrifter kjøper leads og leier media, via videoer og nettsider, da det er langt billigere enn for eksempel Adwords. Skal du kjøpe klikk til slike nisjer, ender du opp med å betale 4--6$ for flere søkefraser som tjenestenavn+Oslo. For forbrukslån, hvor vi også leier ut videoer, koster klikk enda mer.

  Dette er ikke noen erstatning for Adwords nødvendigvis, men gjør det mulig for mindre kunder som ikke har et stort markedsføringsbudsjett å komme øverst blant de organiske resultatene hos Google. I tillegg er det mulig å få leads i dag, kontra om noen måneder ved å utføre SEO på egne nettsider.
   
 4. JudeQuinn

  JudeQuinn Medlem

  Innlegg:
  184
  Absolutt en tjeneste med hold i -- og et stort marked. Kjenner ikke til denne spesifikt, men det er flere som gjør dette for lokale søk i USA, og selger leads eller leier ut.

  Å ranke videoer er mye vanskeligere enn det var. Å ranke først, over flere klinikker som tilbyr denne tjenesten, er ganske solid. Det er lettere enn å ranke sine egne sider, selvfølgelig, men videoer liker seg ofte på bunn av side 1 eller toppen av side 2.

  -- Fra en som driver med SEO selv (foruten å ranke sine egne EMD sider for obskure søkeord som "beste kredittkort for innvandrere mellom 18 og 20 år på dagen").
   

Del denne siden