Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Vi selger annonser for deg!

picxx

Well-Known Member
Har du en nettside du gjerne ville solgt annonseplass på, men har for lite med tid eller mulighet til selv å selge inn annonsene?
Da har jeg den perfekte løsning for deg.
PicxxNetwork er en ny markedsplass for kjøp og salg av annonseplass i norge.
Selv om din annonseplass ikke blir solgt vil du fremdeles tjene penger på plassen ved å vise de annonsene du selv velger fra andre nettverk.

<<<PicxxNetwork>>>

Hvordan fungerer PicxxNetwork?
For deg som publisher er det en enkel prosess for å sette opp en konto og tilby din annonseplass for salg.
Du sender inn en søknad på Selg Annonseplass siden.
Vi gir deg deretter raskt tilbakemelding, og du vil få tilgang til registreringssiden.
Der fyller du ut den infoen vi trenger for å publisere din annonseplass.
Vi sender deg deretter en liten kode, som du må sette inn på din webside (vi kan være behjelpelige om du ikke vet hvordan dette gjøres).
All den tid din annonse ikke er solgt vil du fremdeles kunne tjene penger ved å vise de annonsene du selv velger fra andre affiliatenettverk.
I samme rotasjon legges det også til en annonse tilbake til PicxxNetwork, som du IGJEN kan tjene penger på ved å delta i vårt affiliateprogram.

<<<PicxxNetwork>>>

Hva koster dette for meg som publisher?
De fleste andre som selger inn annonseplassering for deg tar enten en kraftig bit av salgssummen (gjerne 50-60%), eller krever deg ett mnd. beløp for salgsjobben de gjør.
Hos PicxxNetwork er det 100% GRATIS for deg som publisher.
Du setter prisen på din annonsering selv, og PicxxNetwork vil legge på prisen noe utover dette, så når din annonse blir solgt vil du få utbetalt det samme beløpet som du selv bestemte for din annonseplass.
Derfor er det også viktig at du er realistisk i din prissetting.

<<<PicxxNetwork>>>

Fordelen med PicxxNetwork!
Fordelen med PicxxNetwork for deg som pubblisher er mange, men kan navnes i fleng at det er gratis for deg å bruke, du har 100% kontroll på hvilke annonser som skal vises all den tid din annonseplass ikke er solg, du får utbetalt 100% av den prisen du selv setter for din annonseplass, kun 2 uker redemption periode og du bestemmer selv etter dette når du vil ha utbetalt, utbetaling via paypal eller bankoverføring, tjen ytterligere ved å delta i affiliateprogrammet.

"Ok, dette høres ut som det beste siden ostehøvelen...hvordan deltar jeg?"

Du kan enten bruke en av linkene overfor og sjekke ut siden i sin helhet, eller gå direkte til Selg Annonseplass siden og sende inn en søknad der asap.

Har du andre spørsmål omkring PicxxNetwork kan du gjerne ta disse her i tråden slik at andre også kan lese dem.
Er det spørsmål av mere privat art, bruk vårt kontaktskjema.

Ønsker alle hjertelig velkommen :)
Konstruktiv kritikk og tilbakemeldinger takes selvsagt også imot.
 

Tonny Kluften

Administrator
Gratulerer med nytt konsept picxx.

Mange vet ikke hva de kan ta for en annonseplass. Er dere behjelpelige med å sette riktig pris på annonser?

For den annonseplassen som ikke er solgt, må man da fjerne deres kode og legge inn egen kode istedenfor eller har dere et kundeområde hvor man selv legger inn sin egen kode for annonseplass som ikke er solgt?
 

picxx

Well-Known Member
Mange vet ikke hva de kan ta for en annonseplass. Er dere behjelpelige med å sette riktig pris på annonser?

Vi kan selvsagt bistå i å prissette en annonseplass, utifra hvilke nisje og trafikk man har på siden. Dette er selvsagt også gratis. Bare å ta kontakt via kontaktskjemaet.

For den annonseplassen som ikke er solgt, må man da fjerne deres kode og legge inn egen kode istedenfor eller har dere et kundeområde hvor man selv legger inn sin egen kode for annonseplass som ikke er solgt?

Ved førstegangsregistrering av siden legger man inn opp til 2 annonsekoder som vil rotere sammen med banneret/annonsen til picxxnetwork (med din affiliatekode) på plassen som ikke er solgt. Man kan ha opp til 3 annonseplasser hver webside, og opp til 2 annonsekoder på hver annonseplass. Viktig at man husker å velge annonser fra andre nettverk som er like store (i høyde og bredde) som det annonseplassen er.
Ønsker man senere å skifte en eller flere annonsekoder sender man bare inn en ny via kontaktskjemaet, så blir det gjort asap.

Desverre ikke noe eget kundeområde for publishere, så det blir veldig manuelt, men når annonseplasseringen først er publisert på PicxxNetwork går alt automatisk.
 

picxx

Well-Known Member
Hvis jeg ikke vil være affiliate for dere, kan jeg velge bort å vise deres banner i rotasjon?

Nei, det er liksom en av måtene man bruker til å skaffe annonsører til siden, og det tjener jo begge parter jo mere synlig siden blir.
Men, du kan lage eget banner om du vil det, og du kan ordne en dynamisk url som affiliate som peker rett mot din annonseplassering istedet for til forsiden på PicxxNetwork.
(Kommer litt mere om selve affiliateprogrammet i egen tråd, om det er greit?)

Er det liksom helt "out of the question" å vise den annonsen får man heller ta kontakt, så tar vi det på en "gang til gang" basis.
 
Topp