Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Vil du annonsere på erotisk nettside?

Kassimaja

Geocacher
Jeg sliter med å finne gode annonsører til norsk erotisk nettside. Har tidligere kjørt markedsføring til erotisk nettbutikk, noe som fungerte bra, men td likte ikke det i lengden selv om jeg hadde fått godkjennelse fra td og annonsør på forhånd. Gode plasser på nettsider og i e-post utsendelser mulig.

Har du et norsk affiliate program som godtar litt naturlig nakenhet kan dette også være aktuelt.

Siden har i underkant av 1000 unike om dagen og ca. 7000 sidevisninger daglig.

Spørsmål svarer jeg på på PM
 

picxx

Well-Known Member
Kjør gjerne annonser fra Affiliate | Picxxnetwork på siden, selv om det kanskje ikke er heeelt relevant for den type side.
Kommer også med et affiliateprogram for en nettbutikk om ikke så lenge, også der er det bare å trøske iveg. Om kjøperen har sett på et par pupper og ei lunken mus før han bestiller driter jeg faktisk i ;)
 

Kassimaja

Geocacher
Jada, men TD vil ikke ha erotiske nettsider...
 

picxx

Well-Known Member
Jada, men TD vil ikke ha erotiske nettsider...

En smule paradoksalt det å nekte erotiske nettsider i nettverket hvis man forventer at mainstreamsider skal kjøre erotiske annonsører på sine sider vel?
 

Kassimaja

Geocacher
Absoutt merkelig. Jeg snakket med en person på telefonen hos TD som sa det var greit så lenge annonsøren godkjente siden. Etter noe tid fikk jeg en sur mail fra dem som ba meg om å fjerne alt av TD annonser på siden. Kanskje vært greit om TD hadde kommet med en uttalelse om saken.
 

picxx

Well-Known Member
Kanskje vært greit om TD hadde kommet med en uttalelse om saken.

Saken er jo at TD har "bukta i begge ender".
For å få godkjent en side i programmet må du garantere at siden ikke driver fildeling, porno og (en eller annen annen ting...husker ikke), men de tar inn annonsører som driver i samme nisjen som de nekter affiliates å drive i.
Ta kontakt med de erotiske annonsørene hos TD og "lekk litt informasjon" (poppis det nå i disse tider) om at de potensielt går glipp av en god del inntekter nettopp på grunn av TD's paradoksale kvelning av affiliates i dette tilfellet ;)
 

Knut

Medlem
Sånn er det vel med de fleste Aff. Er jo flere som har programmer innen adult, men ikke godtar sider i samme gren. Euroads har til og med en egen kategori for erotikk
 

Kassimaja

Geocacher
Har vært i kontakt med TD igjen nå for å høre om det kan finnes en vei rundt, men ikke f&%#... Da er det bare å ta det direkte med annonsørene. Vil ikke TD ha pengene mine så skal jeg f&%# ikke kaste dem etter dem heller... Så mens jeg ennå hadde lov at mange av annonsørene solgt godt på sidene mine, så det er da ikke at trafikken er dårlig heller...

Om noen er interessert i annonser på en side med godt voksne menn , men også en del damer så har jeg en del 100.000 sidevisninger å tilby. Snittet den siste uken har ligget på 1300 unike og 10.000 sidevisninger daglig og det stiger jevnt og trutt.
 

pleb

Medlem
Må bare si at jeg har mailet litt med Kondomeriet angående saker og ting, og de er svært vennlige og serviceinnstilt ovenfor affiliatene sine. Tror ikke de ser så lett på at TD nekter dem å annonsere på en såpass stor side.
 

Kassimaja

Geocacher
Takker for gode tips. Ser at TD DK har de samme reglene, men jeg skal sende en mail og høre hva dem sier.

picxx: Beklager, men jeg fikk ikke gi dem flere ryktepoeng for øyeblikket ;)
 

picxx

Well-Known Member
picxx: Beklager, men jeg fikk ikke gi dem flere ryktepoeng for øyeblikket ;)

No ploblem :) Mottok en flott button fra Tonny her i dag, så da er jeg lykkelig i lang tid fremover jeg ;)
 
Topp