Visindi søker etter Rådgiver – Research & Analyse i Oslo

En tråd i 'Jobbutlysning' startet av btbsilent, 23 Nov 2016.

 1. btbsilent Member

  Innlegg:
  34
  Visindi AS ble etablert i 2004 og har gjennom stabil vekst etablert seg som et av Norges største og ledende selskaper innen lederutvelgelse. Vi gjennomfører oppdrag på styre- og toppledernivå i privat næringsliv, offentlig sektor og i organisasjonslivet. Vi har nærmere 40 ansatte fordelt på våre kontorer i Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim, og betjener gjennom dette våre gode, stabile og langsiktige kunderelasjoner over hele landet. Vi skal nå styrke vårt researchteam i Oslo.

  Analytisk nettverksbygger som kartlegger og finner de beste kandidatene til styreverv og topplederstillinger

  Som researcher i Visindi vil du bidra til å løse spennende og interessante oppdrag i tett samarbeid med andre dedikerte researchere og konsulenter. Du analyserer kundens nåværende og fremtidige kompetansebehov og hva som kreves for å oppnå suksess i den enkelte rolle, virksomhet og bransje. Rollen innebærer videre ansvar for å identifisere de beste kandidatene til våre oppdragsgivere i privat og offentlig sektor. Ditt bidrag til å skape en tillitsbasert arena med våre kandidater og kunder er avgjørende for vår suksess.

  Stillingen er en spennende mulighet for deg som liker å balansere dine introverte og analytiske sider i kombinasjon med dine ekstroverte og relasjonsbyggende egenskaper. Stillingen er operativ og variert, og du må trives i en travel hverdag med mange ulike oppgaver.

  Vi søker deg som har god innsikt i og sterkt engasjement for det som skjer i politikk, nærings-, kultur- og samfunnsliv. Du har utdanning på masternivå, og gjerne arbeidserfaring fra analytisk arbeid i et profesjonelt miljø, f.eks. med rekruttering, media/journalistikk eller salg og markedsarbeid. Erfaring fra IT-sektoren, bygg og anlegg eller andre teknisk/teknologisk orienterte virksomheter er en fordel – gjerne fra bransje/interesseorganisasjoner eller annen relevant samfunns- eller næringslivsrettet organisasjon.

  Vi vurderer å ansette to kandidater og ønsker oss i så fall gjerne en mer senior kandidat med sterk og relevant erfaring innen analyse/research, samt en med mindre erfaring men til gjengjeld sterkt engasjement for norsk samfunns- og næringsliv.

  I Visindi vil du delta aktivt i både ekstern nettverksbygging og utvikling av intern arbeidsmetodikk for ytterligere å styrke vår posisjon som et toneangivende selskap innen rekruttering av toppledere og styreledere.

  Spørsmål om stillingen kan rettes til Visindi AS ved Hilde Heines Bachmann, tlf. 408 51 957 eller Atle Ronglan, tlf. 966 27 089. Søk på stillingen snarest og senest innen 1. desember.

  Søk på stilling: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/1c60392dea03
   

Del denne siden