Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Vurdering av min blogg

Altberger

Medlem
heisan,

begynner som smått å få dreisen på min nye blogg og ønsker derfor en liten vurdering fra dere proffe bloggere/nettbrukere

Hva synes dere om layout og farger?
Er det for glorete?

Bør jeg ha med andre temaer?
Bør jeg bytte theme?

Tips om whatever?

Sportsbloggen.com – Alt om sport!*|*Blogg om fotball, sykkel, sommer og vinteridrett. Eget sportsforum

- Ja jeg ser at videoer ikke er lagt til men bare lat som om de er der :)

ps; negativ kritikk tas seff SVÆRT gjerne imot!
- J er jo veldig noobete vet dere :D
 

Keanu

Geek
Jeg føler både layout og farger er greit, men så har jeg et softspot for orange. :)

En ting jeg vil påpeke, er at overskriftene synes for dårlig. Bli litt inspirert av tabloid-avisene, og ha større headings. Det er mye som kaprer oppmerksomheten, og de små nøytrale, sorte overskriftene blir litt usynlige.

Ellers vil jeg selvsagt anbefale å få oversatt temaet til norsk, men jeg antar det er planlagt, om du går videre med det.
 

Altberger

Medlem
- det får bli i neste fase :)
Neste fase ble plutselig nå - ser bare dumt ut med engelsk tekst.


De som ikke er proffe (testa på mor, far, venner og fiender) sier at den er uoversiktlig, at det blir for mye å svelge over!

- for oss som bruker nettet mye går det nok bra (vi kjenner igjen bildet) men for "de andre"?

Less is more er det noe som heter...
 
Sist redigert:

webpiken

Medlem
Jeg ville som det er nevnt over oversatt temaet til norsk. Det er ikke vanskelig, bare søk etter de engelske frasene (Continue reading, posted on, comments og så videre) i temafilene og oversett de der de dukker opp.

Jeg ville også tatt bort elementet "Spam blocked" i sidebaren, det er bare støyende og unyttig for leserne.

Jeg ville også endret det "No image"-bildet, det skaper unødvendig støy.
 

Mr Vest

Sjefen over alle sjefer!
Som heltsikker sier, så burde du ta bildene som ligger på de to kollonnene og øke bredden og høyden litt. Bredden burde være ca 250px. Det jeg da mener er altså alle disse artikler som finnes til venstre for dine 2 annonser i sidebar. Der hvor du har en annonse for byggehus-greier altså.

Om dine bekjente forteller at det er for mye og se på føler jeg at du kan ta bort kategoriene som kommer over titlene. Kategoriene kan man plassere i sidebar, og også når man er inne i artikkelen et sted.

Om målet ditt er nordmenn er det vel egentlig ikke nødvendig med Google Translator nede i sidebar. Link til admin i sidebar er også tullball og linkene til Wordpress.org samt også comment_feed er ikke nødvendig der.

"Bettinglenkene" syns jeg kunne vært på en annen måte. Her kunne du faktisk ha skrevet en liten side med innhold om gambling. Selv har jeg aldri forstått hvordan jeg faktisk spiller på odds i et casino, så noe mer om hvordan det faktisk funker hadde jo vært tøft.

Hvor mange spamkommentarer som er blokkert forstår jeg ikke at er noe å skryte av. Det er kanskje også noe en som ikke er bra på nett helt forstår. Om dette tallet er høyt ser jeg for meg at den mer ukjente tror det vanker mye spam og skitt på nettstedet.

Alle disse forkjellige follow-linkene du har til f.eks Blogglisten syns jeg ser fælt ut. Slikt syns jeg egentlig ser fælt ut uansett hvor de kommer, så derfor har jeg ikke noen tanker om hvor du kunne satt dem heller desverre.

Jeg syns egentlig bloggen laster sakte, men det er nok bare jeg som reagerer på at Wordpress generelt er veldig treig. Ikke stort å gjøre med slikt.

Første bloggposten jeg åpnet var en twinglypost. Jeg vet ikke hvor mange slike du har, men vær snill med sportsbloggen din og ikke ha for mange av dem. Plutselig er du utestengt fra Twingly vet du. :)

Sikkert mye tull her fra meg i denne posten. Jeg husker ikke helt hva jeg klarte å skrive ned her oppe. Lykke til videre med bloggen uansett. :)
 

ChrisE

Medlem
Jeg syntes bloggen ser veldig fin ut. Godt arbeid! Jeg er ingen erfaren blogger og kan dermed bekrefte det din mor sier, bloggen ser litt uoversiktelig ut. Jeg er selv veldig glad i orange, men jeg syntes ikke du klarte helt å få det til å stemme. Prøv andre farge kombinasjoner eller skriftstørrelser.

Det er heller ikke mulig å trykke på bildene for å gå inn på artikkelene. Jeg ble faktisk litt "overrasket" over at dette ikke var mulig.

Som sagt, jeg er ingen erfaren blogger. Men jeg syntes bloggen var fin.
 
Topp