Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Webdesigner/programmerer søkes

Hei. Vi i StudioSolheim er en nystartet bedrift som har en webside som vi ønsker å oppgradere pga vi ikke føler den får frem bildene våre på en best mulig måte. Vi har funnet en nettside www.tanjamyrbraten.no som vi liker designet på, men ønsker ikke at den skal være i flash slik som denne er.

Vi ønsker i tillegg å få til en "nettbutikk" ved fremkalling/salg av våre bilder som kunden kan logge seg inn på når vi har tatt bilder av dem. Med andre ord det er en innloggingside hvor kunden får et brukernavn og eller passord av oss som de kan logge seg innpå. Her ligger deres bilder og de får mulighet til å bestille bildene enten i råformat eller i den størrelsen de ønsker å fremkalle bildene i. Eks er photoshelter. Vi ønsker ikke å bruke photoshelter pga vi ønsker å levere kvalitet på fremkalte bilder, derfor bruker vi Profoto.

Budsjettet er meget labert, men dere kan ta kontakt for å gi tilbud. Ønsker du å utvide din portefølje med enten bygge nettbutikk samt webdesign eller en av delene, så ta kontakt.

ta kontakt med. alexander@studiosolheim.no hvis dette høres interessant.
 
Budsjett

Vi har ikke satt budsjett på det enda pga vi enda hører rundt om hva bedrifter har å tilby oss. Men vi er lite villige til å betale måneds gebyr for å ha nettsiden.

Alex
 

Sjefskoder

Sjefskoder
Yo, boys!

I steden for å stille spørsmål i tråden, så kan dere heller ta dette på PM, for jobbutslysningsforumet er vel egentlig ikke ett skravle-rom?

/sjefskoder
 
Topp