Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Webutvikler i Trondheim? Vi vil ha deg!

pmb

Webutvikler
Webtron AS er et lite selskap i kraftig vekst, som gjør at vi har behov for mer kodekraft. Det vi søker er en dreven webutvikler, som kjenner Wordpress både inn og ut, på godt og vondt. Som vet hvilke moduler som er «must have», og hvilke man bør styre unna. Som gjerne kan sette opp en hvilken som helst API-integrasjon på bestilling fra kunde, uten at det nødvendigvis er noe krav for stillingen.

Våre kunder er alt fra små- og mellomstore bedrifter med relativt enkle nettsider, til mer kompliserte systemer og integrasjoner som snakker både den ene og den andre veien. Vi har også flere nettbutikker, bookingsystemer og lignende løsninger. Våre minste kunder har kun én ansatt, men porteføljen består også av mange kunder som omsetter for flere hundre millioner kroner årlig.

Selskapet drives av to gründere, så om du er av denne typen selv og driver et enkeltmannsforetak eller eget selskap fra før av, så er vi ekstra interessert i å komme i kontakt med deg. Det er fullt mulig å kombinere jobb med dine egne kunder og prosjekter, samtidig som du jobber med oss.

Vi kan tilby konkurransedyktig lønn, egen kontorplass sentralt i Trondheim, svært fleksible arbeidstider- og vilkår. Og ikke minst en aldri så liten «pub» i kjelleren på kontoret, med biljardbord, storskjerm og diverse annen snacks.

Vil du vite mer? Send en kort introduksjon av deg selv til post@webtron.no, så hører du fra oss ganske så snart!
 
Topp