WPMU - hindre at brukere blir flyttet når de oppretter egen blogg

En tråd i 'Wordpress' startet av R@ge, 13 Sep 2009.

  1. R@ge

    R@ge Kverulant

    Innlegg:
    123
    Hei dere...

    De av dere som har vært borti WPMU har sikkert notert dere at når en registrert bruker senere lager en egen blogg så vil han bli "flyttet" til den nyopprettede bloggen.

    Han er jo da i teorien en uregistrert bruker på moderbloggen.

    Er det noen her som har noen tips om hvordan man kan forhindre dette?

    Altså la brukeren fortsatt være en subcriber eller whatever der...

    takker :)
     

Del denne siden