WPMU - rollekontroll

En tråd i 'Wordpress' startet av Msites Ltd, 20 Okt 2011.

 1. Msites Ltd

  Msites Ltd Livsnyter

  Innlegg:
  3.196
  Nå håper jeg det er noen som kan hjelpe meg litt her. Jeg har et nettverk av siter satt opp i wpms/wpmu og ønsker å gi tilgang til noen av bidragsyterne på tvers av dette nettverket.

  Det blir som et cms, hvor vi har journalister som skal være med å bidra på flere av nettstedene, men vi ønsker én login. Noen som har erfaring med hvordan man løser dette på denne plattformen?

  Noen gode plugins vil være å foretrekke. Jeg mener å ha sett noen plugins der ute osm så bra ut til dette, og nå håper jeg å få litt hjelp herfra.
   
 2. picxx Well-Known Member

  Innlegg:
  8.801
  Du kan jo teste ut denne: WordPress › Capability Manager « WordPress Plugins
  Uansett vil det være to "forskjellige" innlogg i en multisite. En for hovedsiten og en for individuelle blogger. Men, hvis man skal operere på tvers i nettverket trenger de jo ikke annet enn innlogg til hovedsiten, da de kan administrere enkeltblogger derfra.
   
 3. Msites Ltd

  Msites Ltd Livsnyter

  Innlegg:
  3.196
  Du kan vel kun administrere blogger på tvers av nettverket om du er administrator. Som editor eller contributor har du ikke disse rettighetene...

  Eller er det noe vesentlig jeg har oversett?
   
 4. picxx Well-Known Member

  Innlegg:
  8.801
  Med plugins'en over kan du legge til og slette roller og rettigheter over en lav sko, så det vil da være du som bestemmer hvilke roller som skal inneha hvilke rettigheter.
   
 5. Msites Ltd

  Msites Ltd Livsnyter

  Innlegg:
  3.196
  Men, den gir fremdeles ikke en bruker tilgang til flere av "bloggene" på multiinstallasjonen.... så det var ikke helt det jeg så etter.

  Jeg mangler en plugin der jeg kan dedikere en forfatter til flere blogger/nettsteder i nettverket....
   

Del denne siden