XML error: Mismatched tag at line 86 - This appears to be an HTML webpage, not a feed

En tråd i 'Ris og ros til WF' startet av Tonny Kluften, 14 Mai 2009.

  1. Tonny Kluften

    Tonny Kluften Administrator

    Innlegg:
    15.926
    Flere medlemmer her får denne tittelen på feeden sin.
    Hvis man går til sine innstillinger og sletter feedadressen, lagrer, skriver den inn på ny, lagrer, så blir feilmeldingen ofte borte. Noen som vet hvorfor denne feilmeldingen kommer?
     
  2. Mr Vest

    Mr Vest Sjefen over alle sjefer!

    Innlegg:
    2.079
    Hos meg er det fordi feeden er død, og det ikke finnes noe på url som er lagt inn på profilen. Nå har jeg akkurat tatt den bort.
     
  3. R@ge

    R@ge Kverulant

    Innlegg:
    123
    Meg også.. har bare ikke tatt meg bryet å fjerne den i profilen...

    Den ligger der som et minne om en side jeg har lagt død bare :p
     
  4. Tonny Kluften

    Tonny Kluften Administrator

    Innlegg:
    15.926
  5. Robert

    Robert Mr. 66

    Innlegg:
    312
    Min feed er ikke død og jeg får også feilmld. Har inntrykk av at feeden fungerer 1/3 ganger jeg besøker WF, er litt av og på....
     
  6. Bjørnar

    Bjørnar Gründer

    Innlegg:
    1.873
    var det noen spekulasjoner om særnorske tegn som kunne gjøre dette fanteriet?
     
  7. Robert

    Robert Mr. 66

    Innlegg:
    312
    Hmm, jeg har sett den fungere med den posten som er i toppen av feeden min, og der har jeg en "ø" i tittelen. Får prøve å skrive noe uten æøå..
     

Del denne siden