Terje E.

Biff og Blowjob: Mannens dag

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

Mange merke(lige)dager har kommet til de senere årene. En av de mer særpregede i Danmark er Biff og Blowjobdagen.

I februar på Valentins Dag glødet kassa hos blomsterhandlerne. Opp mot til 14. mars på fredag får visse nettbutikker ekstra travelt med å pakke bestillinger diskret til hr. og fru Danmark. Det er det nemlig såkalt Biff & Blowjob dag – et direkte mottrekk til Valentinsdagen.

14. mars kan damene «gjengjelde» litt av oppmerksomheten de fikk på valentinsdag, men de slipper litt billigere unna. Ifølge konseptet er ingrediensene nemlig bare en biff og en blowjob gitt av henne til ham.

Hos nettbutikkene i Danmark ruster man seg opp nå til 14. mars fordi mange har bestemt å selge spesialiteter til den noe spesielle dagen.

– Dagen er naturligvis ikke så stor som f.eks. Valentins Dag, den er vel mer et artig innslag. Men vi er rustet til tennene, som man sier. Kundene kan finne leker laget spesielt til bruk under oralsex samt oralt sexleketøy til den single mannen, som ikke gå glipp av noe, uttaler Louise R. fra en nettbutikk.

Les også: Test: Hvilken sextype er du?

Man som feiret dagen, forhåpentligvis sammen med noen

Mann som feiret dagen, forhåpentligvis sammen med noen

Slik er reglene
Konseptet for dagen – med eller uten tilført smak – er svært enkelt: Kort, blomster og andre gaver er bannlyst. Derimot skal det serveres biff og før eller etter en blowjob. De mennene som velger å feire 14. mars med en partner rådes dessuten til å tenke over kosten i dagene før, visse matvarer kan få sæden til å smake ikke så godt.

Det er alminnelig kjent at f.eks. asparges, løk, kål og for mye rødt kjøtt kan gi sæd en stygg ettersmak. Det samme kan alkohol, koffein og nikotin. Derimot fremmer persille, peppermynte, sitron og selleri den gode smaken i en søt retning. Det rådes til å sette igang den spesielle dietten et døgn eller et par dager før slik at begge parter skal få en positiv opplevelse ut av det.

Biff og blowjobdag
Den offisielle «Steak and BJ Day» så dagens lys på Facebook i 2010. I dag har siden ca 100.000 medlemmer fordelt over hele verden, offisiell logo samt merchandise.

Blowjob
Blowjobben – det såkalte bj`en – går muligens like langt tilbake i historien som den menneskelige libido. Vi har senere satt ord på den, og i Victoriatiden var «blowsy» ikke bare slang for en prostituert og ejakulasjon, men også for oralsex gitt fra kvinne til mann – en såkalt «blåser». Blowjobben har dessuten tjent et prevensjonsmessig formål.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *