Terje E.

E-sport har kommet for å bli

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

Du skal ikke mange år tilbake før E-sport virkelig inntok det norske markedet. I dag er E-sport et av de største alternativene til underholdning, hobby og interesser. Mange unge flokker seg til for å delta på turneringer, spille med venner eller være på messer som snakker om E-sport.

Dette er virkelig blitt en fryd for mange nordmenn, og det er lett å forstå hvorfor. E-sport er et omdiskutert tema når det kommer til fysisk aktivitet, men det er ansett som en sport til tross for mangelen på fysisk aktivitet. Mange mener at det å bruke hjernen er ansett som høy nok aktivitet til å kunne kalle det en sport.

Om du har andre interesser enn E-sport, så kan du fortsatt kombinere det med å spille spill. Det kan gi deg flere fordeler innenfor E-sport. Eksempelvis er det mange nordmenn som spiller på norsk casino og samtidig sjonglerer med andre hobbyer. Det er derfor ingen grunn til at du heller ikke skal klare nettopp det!

Spill med venner

Ingenting er som følelsen av å slå en god kompis på tv-spill eller andre nærliggende konkurransespill, som man kan finne på nettaviser og lignende nettsider. Det er meget ubeskrivelig, og samtidig gir det en mestringsfølelse man neppe har sett maken til. Her oppstår stort sett alle rivaliseringer, spesielt når det kommer til fotball.

Du kan derimot spille E-sport med og mot venner, på lik linje med vanlig tv-spill. Forskjellen her er at man spiller for noe annet enn heder og ære. Det ligger store summer i E-sport om dagen, og det hjelper mange unge og voksne med å oppnå drømmen sin.

Noen drømmer om å vinne store mulige gevinster, men andre tenker kanskje mer på å havne i søkelyset til mediene. Det kan være både fordeler og ulemper ved det men dersom man ønsker å få flere følgere på sosiale medier, så er det absolutt ingen dårlig ide.

Underhold deg selv på reise

Det er ofte en tendens til å reise utenlands for nordmenn, men ikke alle er like flinke til å underholde seg selv under en reise. Mange blir kvalme, får dårlig søvn og klarer ikke å fokusere når de er på reise. Det kan være alt fra flyreiser og cruise til togreiser gjennom Europa. Her er mulighetene mange, men det er også mange muligheter for god underholdning.

Stort sett hjelper det å spille på mobil, nettbrett eller datamaskinen dersom man opplever å bli syk. Da legger du fokuset vekk på noe annet enn at du føler deg dårlig. E-sport kan hjelpe til på veien, dersom du har dekning og mobilt bredbånd. Alternativt er det WiFi som er å foretrekke, hvis det er tilgjengelig.

Alt i alt kan man si at E-sport har kommet for å bli. Enten du er hjemme, på en turnering eller på reise, så kan du konkurrere med dine venner og konkurrenter på flere plattformer. Veldig ofte liker man å spille i de største turneringene, men det kan være så enkelt som å delta på en turnering hjemmefra. Usikker på om du er god nok for E-sport? Gi det en sjanse!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *