Terje E.

Finn riktig spill på nett

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

Pengespill på nett blir stadig mer populært i Norge, og i 2020 omsatte bransjen for første gang for mer enn 50 milliarder kroner. Imidlertid har denne enorme omsetningen også ført til at det stadig dukker opp nye aktører i bransjen. For å gjøre dette enklere har vi derfor samlet noen viktige punkter for deg som vil finne frem til de beste spillene på nett.

Nå har riktignok spilleautomater vært det mest populære spillet i Norge de siste 20 årene, men også bingo casino har økt kraftig i sin popularitet. Vi har derfor tatt en titt på hvordan du finner frem til de beste tilbudene når du skal fylle ut ditt neste bingobrett på nett.

Dette bør du sjekke før du spiller på nett

Det finnes et enormt utvalg spill i Norge, men alle er ikke like seriøse. Derfor kan det være lurt å ha en sjekkliste med hva du bør finne ut om en aktør, før du oppretter en konto og overfører pengene dine. Her er spesielt punktene nedenfor viktige for å unngå useriøse aktører.

Spillutviklerne

Uansett om du har lang erfaring med spill på nett, eller skal opprette din første spillerkonto, så vil det være viktig å vite at man spiller på rettferdige spill. Derfor kan det være nyttig å ta en titt på hvilke utviklere en aktør benytter seg av. Vårt beste tips på dette området vil alltid være å gå for de mer etablerte aktørene, slik som microgaming, NetEnt, Yggdrasil, Play’n Go, og Pragmatic Play.

Lisenser

Foreløpig finnes det ingen norsk lisens for pengespill på nett (med unntak av monopolisten Norsk Tipping), noe som betyr at man oftest vil spille på en utenlandsk side. Da er det viktig å vite hvilke lisenser man kan stole på at sikrer spillernes rettigheter. Her har Malta Gaming Authority (MGA) og Curacao eGaming vært de mest pålitelige. Du bør derfor alltid undersøke at aktøren har en gyldig lisens hos regulatoriske myndigheter før du oppretter en konto.

Omtaler

I en så stor bransje som nettspill vil dårlige opplevelser spre seg som ild i tørt gress. Det kan derfor være nyttig å undersøke omtaler og tilbakemeldinger fra tidligere spille, slik at du får en formening om hva du bør forvente. Dersom mange spillere har hatt de samme problemene, eller en dårlig opplevelse – kan dette være et rødt flag om å holde seg unna.

Betalingsmetoder

Sist, men ikke minst bør du ta en titt på betalingsmetoder. Dette handler om at nettsidene bør tilby et tilstrekkelig utvalg metoder, slik at du trygt kan overføre penger. Dersom en side krever at man benytter en bestemt (gjerne anonym) betalingsmetode vil dette ofte være et illevarslende tegn på svindelforsøk. Benytt deg derfor kun av anerkjente betalingsmetoder som Visa, Mastercard, Trustly og Neteller (NB: noen av disse er på skrivende tidspunkt ikke tilgjengelig i Norge).

Oppsummering

Pengespill på nett har blitt stadig mer populært i Norge, men det kan være vanskelig å finne frem i det enorme utvalget. Derfor har vi samlet noen nyttige punkter på hvordan du kan navigere deg frem til de mest pålitelige spillsidene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *