Terje E.

Har du husket å bestille PS5 eller Xboxs Series X?

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

Dersom du er på jakt etter kanskje den mest etterspurte spillkonsolen på flere år og hvis du ikke har sikret deg en PS5 ennå så kan det være at du må smøre deg med skikkelig tålmodighet. Ifølge flere medier så kan det være at begge to er utsolgte. Nå har vi ikke klart å verifisere disse påstandene men det er flere som melder om nettopp dette.

Utsolgt i lang tid fremover…

* PS5 skal være utsolgt helt frem til våren

* Xbox Series X skal være utsolgt til januar

Grunnen til denne store etterspørselen kan nok kobles til at mange flere bruker mer tid og penger på underholdning hjemme. Samtidig som det er en del år siden det har kommet nye konsoller som gjør at veldig mange har ventet på nettopp dette slippet. Dette er heller ikke bare nye konsoller men konsoller som er fylt med ny teknologi som har vært hypet opp en del av alle aktørene. Det er jo heller ikke noe nytt at PlayStation og Xbox selger godt rundt lansering.

Dette har gjort at konsollene har blitt revet bort på forhåndsbestilling og når første batch med konsoller kommer i butikken så går de bort i løpet av noen minutter. Det har kanskje aldri vært en bedre tid for produsentene av konsollene å lansere dette og samtidig som det kanskje aldri har vært høyere krav til dette. Veldig mange setter spørsmålstegn ved lanseringene og hvorfor de kun har så få konsoller. Dette handler nok om strategi og for å få ekstra oppmerksomhet rundt lanseringene.

Det kan derfor tyde på at veldig mange kommer til å bli skuffet med gavene under juletreet i år. Heldigvis så finnes det flere løsninger til deg som ønsker å kjøpe en av disse konsollene men da må du belage deg på å betale det som kalles for «overpris». Ifølge en artikkel på Gamer.no så kommer det frem at flere konsoller legges nå ut med hele 200 000,- i pris. På Finn.no så finner vi ingen konsoller enda men dette vil nok endres snart. Om de selger for dette vet vi ikke, men det sier litt om forventningene disse selgerne har.

Dette kan du glede deg til:

Det vil nok være utelukket for de aller fleste nordmenn å bruke så mye penger på en konsoll med mindre man vinner stort på gratis spinn på https://toppcasinobonus.com/gratis-spinn/ . Det er ikke garantert at man vinner ved å spille på nett, men mange har vunnet, og man får litt underholdning mens man prøver.

Selv om det kan være veldig kjedelig å vente noen uker eller måneder så er det faktisk noen fordeler med å vente. Ofte så vil konsollene bli endret etterhvert som feedbacken kommer inn og man kan derfor få et bedre produkt om man velger å vente litt.

Vi venter i hvertfall i spenning på disse konsollene og vi gleder oss til flere spill slippes. Det er ventet at flere av de store spillene kommer til å bli lansert på disse konsollene og de skal visstnok bli ganske fenomenale. Det er spesielt store forventninger til de store spillene som Fortnite, GTA, Fifa og Call of Duty.

Stilig kontroller…
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *