Terje E.

Les dette før du begynner med gambling

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

Gambling og spill er noe som mange nordmenn liker og det er ikke så rart. Det å spille denne typen spill er nemlig noe som gir mange en spenning i hverdagen som de kanskje ikke føler at de får ellers og det er derfor gode grunner til at det er mange som velger å prioritere dette. Men hvis du er ny spiller kan det være greit å sette seg inn i noen av de tingene som er aller viktigst når det kommer til både dette med å finne den beste plattformen, og ikke minst når det kommer til penger, skatt og andre ting som kan ta spillgleden fra de aller fleste. Få styr på alt dette nå, før du begynner å spille, så kan du bare kose deg når du begynner. 

Norske plattformer er ikke norske 

Hvis du har begynt å se deg rundt på nettet etter steder å spill har du helt sikkert oppdaget at det finnes masse norske automater og det er kanskje overraskende for noen å finne ut av at norske plattformer sjeldent er norske. Dette er fordi det er Norsk Tipping som har monopol på pengespill i Norge, og dette betyr at de norske plattformene ikke er norske, men at det er utenlandske plattformer – på norsk.  

For deg som spiller, betyr dette at du skal betale mer i skatt når du vinner enn hvis du hadde vunnet penger hos Norsk Tipping, men bortsett fra dette er det stort sett ikke noen forskjell for deg som spiller. Sett deg inn i de forskjellige reglene rundt skatt med én gang, så vet du alt du trenger å vite. Du kan kontakte skatteetaten hvis du lurer på noe, de er veldig hjelpsomme og kan svare på nesten hva som helst. 

Lag deg et budsjett før du begynner 

Det å ha et budsjett når man spiller høres kanskje rart ut. Men det er gode grunner til at dette er noe av det viktigste du gjør for deg selv – og ikke minst gjør at du bare kan kose deg og slippe å tenke på penger når du spiller, fordi du rett og slett har hatt stilling til alt allerede. Rimelig smart! Sørg for å aldri spille for penger du ikke har, trenger eller ikke har råd til å tape og sett av penger til spill og gambling hvis det er en hobby du vil drive med, så sikrer du deg at du ikke tar penger fra andre steder i budsjettet ditt. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *