Terje E.

Perception sesong 2

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

Eric McCormack er tilbake som den eksentriske nevropsykiatrikeren, Dr. Daniel Pierce, i sesong 2 i TNTs originalserie Perception. Den nye sesongen har eksklusiv premiere på TNT 11. januar kl. 21.00.

Will & Grace-stjernen er igjen ledsaget av skuespillerstaben Arjay Smith, Rachael Leigh Cook og Kelly Rowand – Dr. Daniel Pierces imaginære, intellektuelle likesinnede og venn, Nathalie Vincent, og Pierces psykiater, Dr. Caroline Newsome.

Som universitetsprofessor blir Dr. Daniel Pierce engasjert av FBI som ønsker å utnytte hans unike talent. Sammen med teamet hans (Smith and Cook) forsøker de å løse noen av de mest komplekse sakene i Chicago.

Etter seriens suksessdebut byr sesong 2 på uortodokse arbeidsmetoder og innsikt i etterforskning av kriminalitet. Den nye sesongen inkluderer en romanse mellom Pierce (McCormack) og Newsome (Rowand), som foretrekker å holde sin intime forbindelse hemmelig på grunn av deres faglige forhold. Agent Kate Moretti (Cook) får seg litt av en overraskende når hun oppdager at saksadvokaten i saken hennes er Donnie Ryan (Scott Wolf), Morettis kommende eks-mann som nylig har flyttet til Chicago.

Perception sesong 2 har premiere på TNT 11. januar og blir sendt torsdager med dobbeltepisoder fra kl. 21.00.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *