Terje E.

Sparer man penger ved å importere bil?

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden
Bil er blitt et statussymbol i Norge og vi skal ikke bare ha en bil med fire hjul, vi skal ha en komfort også. Dette har gjort sitt til at vi bruker mer penger på bil men samtidig så forventer vi mer også.
Hos norske bilforhandlere ligger prisene meget høyt og det er da naturlig å sjekke opp hvor mye man kan spare ved å importere bilen.spare-penger-import-bilDersom du velger å gå i gjennom et importfirma vil gevinsten din nærmest forsvinne i frakt og provisjon til dem selv.
Men dersom du velger å gjøre jobben selv så kan du sitte med en fin bil til en sterkt rabattert pris. Som et eks. på dette fant vi en Merecedes til 285000,- kr i Tyskland, samme bil koster 405000,-. Etter alle av avgifter så hadde man et vindu på hele 60000,- kr.
Hvor finner jeg biler jeg kan importere?
Det finnes en rekke nettsteder hvor man kan finne biler, men de mest vanlige er Mobile.de og Autoscout24.com. I tillegg så har du Ebay som fungerer veldig bra dersom du ser etter amerikanske biler.
Risikoen ved å kjøpe på nett
Dersom du ikke kjenner noen eller har råd til å reise over for å se bilen før du kjøper den så bør du sjekke refereanser til selgern før du velger å kjøpe. Dersom det er snakk om store beløp bør du ta deg råd til å reise over for å prøvekjøre bilen før du kjøper.
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *