Terje E.

Stadig flere nordmenn velger igaming

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

*Webforumet ønsker først og fremst å påpeke at det ikke er lov å markedsføre pengespill i Norge og dette er på ingen måte ment som noe anbefaling for deg å gjøre dette. Dette er en av mange artikler som omhandler noe som vi vet at interesserer flere av våre brukere. Vi anbefaler alle å lese seg opp og ikke minst følge norske lover. *

De siste årene så har den lille kjernen av norsk affiliates stort sett jobbet mot finans-bransjen. Dette er fordi at det i flere år var en voksende bransje og med svært gode provisjoner. De siste 2 årene etter at gjeldsregisteret kom så har det likevel vært litt mer komplisert for disse affiliatene å drive. Provisjonen har gått ned og det samme har skjedd med volumet. Derfor begynner nå stadig flere affiliates å sikte seg inn mot «igaming«.

Igaming er navnet på bransjen som omhandler pengespill som opplever en voldsomt vekst som ikke ser ut til å avta. Det kommer stadig nye casinoer på markedet. Dette har gjort det til at bransjen har svært høy provisjon-satser og har gjort dette til et yndet objekt for norske markedsførere.

Ettersom markedsføring av pengespill ikke er lov i Norge så velger derfor de aller fleste å satse på nye markeder hvor det ikke er det samme strenge regelverket. Den siste tiden så har vi hørt om flere som har satset på India, Japan og andre land som er det som defineres som «emerging markets».

Så hvordan fungerer det?

Det fungerer ganske likt som andre affiliate-programmer, det handler om å få de besøkende på din trafikk-kilde til å konvertere til å bli spillere. Når de har registrert seg så får man gjerne en provisjon av det de spiller for eller en betaling per kunde som setter inn penger. Hvis du velger provisjon så får du provisjon for hver eneste krone/dollar/rupi som spilleren legger igjen.

Det er ikke enkelt og det er tøff konkurranse

Uansett, hvilket marked du satser på så er det ikke et enkelt marked men for de som tidligere har jobbet innen finans på affiliate så er det ikke så umulig. Det er litt mer krav til linker men du slipper å konkurrere mot store brands med svært gode linkproiler. Veldig mange opplever at de ganske raskt kan bygge nettsider som rangerer godt i Google.

Hvis du ønsker mer informasjon om dette så anbefaler vi deg å sjekke ut forumet til Webforumet. Der er det flere som sitter inne med svært mye kunnskap om dette markedet og som gjerne deler sine erfaringer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *