Terje E.

Trenger virksomheten din en App?

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

Dette spørsmålet er det mange som spør seg, og kanskje også mange som ikke har tenkt på. Så kan man spørre seg hva man skal med det og hva vil det koste i forhold til nytten? Det som er fint er at Apper vil være synlig i de to store nettløsningene til Android og iOS systemene, slik at man garantert vil få oppmerksomhet. Av og til er det bare det som mangler før virksomheten virkelig begynner å ta av.

Og hvorfor en App? Jo, fordi alle i dag har en smartmobil eller et nettbrett.

Å ha en App er som å ha skog når du trenger ved, eller å ha en traktor når du trenger mat. Appen er ikke hovedredskapet, men du kan skaffe deg så mye bedre forhold med en.

Her skal vi se på noe av det en App kan tilføre bedriften.

Unikt salgsverktøy

Ikke bare har man en egen markedsføringskanal med den nye Appen, men man har også et helt unikt verktøy. Det er ingen andre som kan tilby varene sine gjennom en lik App, og du kan utforme dem som du vil, med dine funksjoner som du vet kundene vil sette pris på.

Som en gullgruve

Appen kan bli en gullgruve for bedriften, akkurat som Maria Casino blir for mange spillere. Det er fordi den i seg selv vil generere inntjening ved at kunder kan bestille direkte gjennom Appen. Man trenger ikke være gullgraver for å få det til engang. Men man må ha stå-på-vilje.

Mulighet til å øke interessen

En App selger seg selv med de flotte plattformene til Apple og Google. Men den trenger ikke en gang koste noe for at din bedrift skal kunne tjene penger. Har man i tillegg kombinert markedsføringsstrategien med flere innfallsvinkler, og med det i tankene vil også bedriften begynne å øke omsetningen.

Flere besøkende og økt oppmerksomhet

Dette faller inn sammen med forrige punkt, men det er viktig å få fram at det ikke alltid er kunden som vet hva den trenger. Med en App kan markedsføringen bli mer presis og være med på å øke oppmerksomheten. Noen kan si: Det finnes faktisk en bedrift som leverer den tjenesten? Supert dette må jeg fortelle til mine venner!

Smarte løsninger

En App har smarte løsninger som skaper omsetning til bedriften din. Det kan være Push-varsler, betalings-knapper og nyhetsbrev. Disse smarte løsningene integreres på en slik måte at det faller naturlig inn i bildet, og folk som virkelig vil ha produktene vil sette umåtelig pris på slike smarte løsninger. Dette kan være forskjellen på falitt og suksess.

Appen skaper et fellesskap

Kunder og interesserte vil føle en slags tilknytning til bedriften på en helt annen måte. Det kan bli som et forum eller et slags fellesskap hvor kundene føler seg spesielle som har denne tilgangen. Det er lettere å belønne lojalitet og gi nyttig informasjon. For husk, mobilen har vi med overalt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *