Kjapp og trygg hosting for Wordpress

180.no

Tonny Kluften

Administrator
Min erafaring er at 180.no og nettkatalogen kan gi deg noe tilbake dersom du kommer godt frem. Der koster det 1998,- eks.mva 1. halvår deretter 8000kr i året.

Min erfaring er at du får minimalt tilbake så da har vi forskj. erfaringer. Når jeg da i tillegg vet at de lyver i telefonen til deg når de skal selge inn produktet er det umlig for meg å handle noe fra dem. Hvordan vet jeg at de lyver? Fordi jeg jobber med akkurat det de sier de selger meg.

Tipset ditt om å spørre kunden hvordan han fant deg er veldig bra :)

Har du like logisk passord som du har brukernavn :D
 

picxx

Well-Known Member
Ikke betal noen kataloger i det hele tatt. De er stort sett verdiløse. Hvis du ikke vet at du får trafikk fra en spesiell katalog så hold deg unna. Du kan registrere deg hos katalogene som er gratis,da taper du ikke penger.

Enig med Tonny.
Og gidder du ikke bruke en masse tid for å lete opp gratiskataloger finnes det også katalogtjenester som kan tilby deg å registrere firmaet ditt i disse gratiskatalogene.
 

TorsteinO

Art Director & grunder
Kan noen gi meg en god og troverdig forklaring på hvordan TNS gallup kommer frem til disse detaljerte besøkstallene i sin oversikt?

Hvordan registrerer TNS besøk på disse sidene?
Hvilke type verktøy benytter TNS i denne sammenheng osv?

Jeg undres!

Det er ikke noe hokus-pokus i det hele tatt. Det funker i bunn og grunn på samme måte som Google Analytics - sidene som bruker TNS Gallup må rett og slett legge inn en liten kodesnutt. Se f.ex. på aftenposten, der fant jeg disse linjene her:

HTML:
<!-- TNS -->
<script type='text/javascript'>
/* <![CDATA[ */
spring.c({
's': 'mno',
'cp': 'mno/aftenposten'+'/forside/',
'url': window.location.toString()
});
/* ]]> */
</script>
<noscript>
<img src="http://mno.tns-cs.net/j0=,,,;+,cp=mno/aftenposten/forside/+url=Aftenposten;;;" alt="" />
</noscript>

Vips.
 
Topp