Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Bookmaker affiliate, skatt, enkeltmannsforetak?

OleOlsen

New Member
Heisann! Haaper aa faa hjelp av noen her inne! Jeg har en side med bookmaker-affiliates. Jeg har gjennom 2011 faatt utbetalt en god sum penger. En del av bookmakerne betaler rett ut til spillekontoen min, der jeg videre kan ta de ut som "spillgevinst", og da kan ingen merke hvor de kommer fra. Men de jeg har tatt ut til moneybookers, og saa videre til min bank maa jeg skatte av. Oppretter jeg et enkeltmannsforetak da? Og kan jeg skrive av ting som premier jeg har hatt i konkurranser paa sida for aa faa opp trafikken?

En annen ting er hvilke utbetalingsmetoder som er de beste? Er moneybookers ikke saa lurt i forhold til neteller? Neteller faar vel ikke den norske stat innsyn i?

Takker for svar, Ole!
 
Jo, staten kan få innsyn i neteller og moneybookers og skatteetaten er den statlige instansen som får mye ressurser og de beste hodene.

Ergo: Kjør alle inntekter inn i foretaket ditt sin bankkonto og sørg for at regnskapet er korrekt og at alle skatter er 100% betalt.

Det vil komme en dag hvor du får bokettersyn og da gjelder det å ha ting i orden. Skattesvik straffes med ubetinget fengsel i Norge.
 

OldHP

Medlem
..men om man spiller opp pengene man har tjent selv på casino etc. så vil ikke det bety at man må skatte de til Norge? De har på den måten aldri rørt Norge og blitt brukt der. Eller?
 
Topp