Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Donald og Dolly gifter seg

Knut

Medlem
Tror dolly gjør det for pengene sin skyld. Hun håper at Onkel Skrue skal ta kvelden snart og at Donald får en god skjerv av arven.

Og nei det var ikke VIVID, det er Playboy. Hefner er jo en ihuga samler av donald blader og både han og Dolly har ofte vært på besøk der.
 

Tonny Kluften

Administrator
Tror dolly gjør det for pengene sin skyld. Hun håper at Onkel Skrue skal ta kvelden snart og at Donald får en god skjerv av arven.

Dolly må vel fatte og begripe etter 50 år at de ikke blir eldre i Andeby. Dolly, legg sammen 2+2 og skjønn at dere ikke dør!!!

Og D er jo gjort arveløs mange ganger, sjansen er stor for at han er arveløs hvis gammern dør.

Nei, jeg kan ikke skjønne annet enn at dette er en særdeles dårlig avgjørelse fra Dolly sin side.
 

Nutz

Med lem
Vet at kvinnfolk kan være noen slue saker, og at vi mannfolk er genetisk ganske lettlurte.

Selv om du ikke ser Dolly's agenda, så betyr det ikke at dama ikke kan ha noe lurt på gang.

Kanskje vi prater ekte kjærlighet, eller nye skattereformer i Andeby.
 

kongen

kongemedlem
Det kommer sikkert noe i veien, det står i artikkelen at de "forsøker" å gifte seg.

Sitat artikkel:

"Donald Duck og Dolly forsøker å gi hverandre sitt kvakk i siste utgave av Donald Duck & Co"

Så Dolly er sikkert ledig på markedet enda Tonny...
 
Overdrivelsene i markedsføringen av dette bladet er til å ta og føle på. Donald og Dolly gifter seg ikke. Det hele er en fantasi Dolly har (hun tenker over hva som hadde skjedd hvis ting hadde gått annerledes enn de gjorde, i beste Sliding Doors-stil). Og selv i denne fantasien blir ikke Donald og Dolly gift, selv om de rekker å planlegge og invitere til bryllupsfest før ting går i vasken. Og alle kjendisene som avisene skriver at kommer i bryllupet? De er ikke med i historien i det hele tatt.

Men historien er svært god, altså. Tør påstå at det er den beste Dolly-historien jeg noen gang har lest. Den er bare markedsført for elementer som historien ikke har.
 

Mortenxx

Medlem
En av de bedre Donald-historiene jeg har lest ...
Don.ald får en diagnose av en psykiater om et temperamentproblem, og kuren som foreskrives er at han skal gjøre noe han avskyr - regelmessig. Det verste han kan tenke seg er å hekle nydelige små brikker (typisk damehobby). Han blir pålagt å starte med en slik hobby.

Han blir tatt på fersken i å hekle nydelige små brikker av Dolly. Hun forteller om dette til venninnene i dameklubben, som alle ønsker å SE dette. En strøm av Andebys damer omringer huset hans for å se på hobbyen. Donald rømmer og blir forfulgt av damer gjennom byggeplasser, villmark og diverse andre fluktruter.

Historien ender opp med at han blir kurert for hekling, og beholder temperamentet isteden (og lar det gå ut over psykiateren).

Historien er god pga. vitsingen om damehobbyer og damers innstilling - en skikkelig parodi på damer i syklubb, psykiatriske diagnoser diverse annet. Den er temmelig ulik "normale" historier i Donald.
 
Topp