Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Forside til forum

Bettie

New Member
Jeg er medeier av Norges største forum for undulatinteresserte, Undulatprat.no. Forumet ble oppgradert til siste versjon av phpBB i vår, og er et levende forum med mange aktive medlemmer.
Vi har lyst til å få laget en forside til forumet, hvor det bla. skal være pekere til artikler, temaer, fargeside og forumet - foruten noen få bilder.
Er det noen av dere her inne som kunne tenke seg å ta på seg oppdraget, eller som kjenner til noen som vi evt. kan sende forespørsel til?
 
U

Uregistrert

Guest
Det er garantert noen her inne som vil ta på seg oppdraget. Mange flinke designere her på forumet. Har du noen prisantydning?
 
Sist redigert av en moderator:

Bettie

New Member
Vi ser for oss et enkelt design som matcher forumet mest mulig, og med logoen vår øverst slik den også er på forumet. Akkurat nå er det dog en midlertidig julelogo som brukes. :D
Forumet vårt driftes på frivillighet, og alle kostnader dekkes av Admingruppen, samt gaver som blir donert av medlemmer fra tid til annen. Vi er klar over at det vil koste litt å hyre inn hjelp til å få laget en slik side vi ønsker oss, og vi er villige til å ta den kostnaden fra egen lomme. Vi tror nok helt sikkert at vi skal bli enige om en pris som er rimelig for begge parter. :)
 

Bettie

New Member
Fargesiden er ikke laget enda, den tenker vi skal lages over samme mal som forsiden, men teksten som skal brukes er for det meste klar. Noen av artiklene har vi allerede liggende på forumet, andre er under produksjon mens atter andre skal skrives i løpet av kort tid. Bildene som vi vil bruke er private bilder av våre fugler som vi har på våre maskiner, en del av dem er publisert i forumet.

Vi skal lage en flyer med henvisning til forumet som vil bli liggende tilgjengelig på veterinærkontor og dyrebutikker, dette er noe vi satser på å ha ferdig like over nyttår. Vi håper dermed også at forside og fargeside tilknyttet forumet kan være oppe og gå innen overskuelig tid. :)
Virker dette å være et greit oppdrag for dere som har peiling, eller er vi for kravstore? :p
 

Tonny Kluften

Administrator
Neida, dere er ikke kravstore. :D Jeg spør fordi det kan lønne seg å planlegge fremtiden litt mer enn bare å lage en forside som er kodet i html. Kanskje dere trenger et publiseringssystem hvor dere enkelt kan publisere bilder, artikler samt fargeside med? Slik at f.eks. nye sider automatisk blir opprettet for hver artikkel dere publiserer. Omtrent slik som dere har det på forumet nå, at nye sider opprettes hver gang noen starter en ny tråd.
 
Topp