Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Hvordan intigrere biler fra finn.no på hjemmeside, wordpress?

adeneo

Medlem
Når man legger ut en annonse på finn.no, så tilhører denne annonsen finn.no, og nederst på alle sider på finn.no kan du lese :

Innholdet er beskyttet etter åndsverksloven. Bruk av automatiserte tjenester (roboter, spidere, indeksering m.m.) samt andre fremgangsmåter for systematisk eller regelmessig bruk er ikke tillatt uten eksplisitt samtykke fra FINN.

Det du ser på de sidene du lenker til, er finn's Partnerløsning, som bruker en REST API med XML, og som må integreres på sidene du skal lage. Som alt annet på finn.no så koster tilgang til denne API'en normalt penger.
 

Pong

Jeg selger sʇɥƃıluʍop :)
Mwoah, uenig med adeneo.
Bildene og tekst i annonsene tilhører fremdeles de opprinnelige folka (i alle mine tilfeller tilhører de meg, men jeg ser at en del folk annonserer mha bilder og tekst andre har opphavsrett på). Finn eier derimot absolutt katalogen. Akkurat som mobilnr mitt og navnet mitt tilhører meg, men ikke telefonkatalogen, og man kan ikke bare republisere deler av det uten å bryte finns opphavsrett på det område.

Uansett, det du kanskje er ute etter, er en iframe som viser (eksempel for auto2000.no her):
http: / / pal.finn.no/pal/autototusen/car/used/result?CAR_SALESFORM=1
en lignende form ville nok kunden din ha definert/tilgjengelig en plass, eller så kan de bestille det.

Et - sikkert ikke veldig gjennomførbart, men kjekt - alternativ er å legge inn et greasemonkey-script på nettleseren til de som registrerer informasjonen om bilene til finn-annonsene, slik at informasjonen også blir postet til din nettside.
 

Bjørnar

Gründer
Dette har Finn.no egne avtaler på.

Kunden din må ha et abbonement hos Finn.no, som adeno korrekt påpeker.
 

Bjørnar

Gründer
Tilgjengelig feed viser bare en brøkdel av det han ønsker, så jeg tviler på at det er optimalt. Dette ER en betalt tjeneste, men de fleste bilforretninger som bruker finn.no som kanal, har jo allerede en slik avtale (mulig den bare på utvides noe)
 

RAH

Medlem
http://pal.finn.no/pal/car1/car/used/result?orgId={ORG ID HER}

Vis dette i en iframe og du har hva du spør etter.

Du kan finne org id i URL om du klikker på "Vis alle biler fra forhandler" på Finn.no
 

nightking

Medlem
http://pal.finn.no/pal/car1/car/used/result?orgId={ORG ID HER}

Vis dette i en iframe og du har hva du spør etter.

Du kan finne org id i URL om du klikker på "Vis alle biler fra forhandler" på Finn.no

Har dere brukt dette uten noen form for avtaler eller problemer med finn? Kan ikke skjønne at det skal være noe problem? Er som det sies, man eier jo teksten og bildene selv.
 
Topp