Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Kjendiser

zorza

Medlem
Hei hei, har vært anonym leser av dette forumet i en tid nå. Har noen prosjekter pågang som jeg vil prøve ut.

Har da ett spørsmål rettet mot kjente personer. Dersom man feks hadde laget Will-Smith.com, forså og selge feks krus med bilde av Will Smith på denne siden. Hadde man da kunne blitt stoppet av kjendisen selv, for å selge diverese ting med deres bilde på?

Noen som har prøvd noe lignende?
 

zorza

Medlem
Eksempelet mitt var ikke akkurat den siden, bare brukte en "tilfeldig" adresse. Forstår at dersom man hadde brukt en person som Will Smith på en norsk nettside så hadde ikke amerikaneren verket snappet det opp, eller satt en stopper for det.

Men hva om man hadde brukt en norsk kjendis? Hvor man hadde klart å få litt blest om siden, dersom den norske kjendisen hadde fått snusen i siden kan det vel være at det hadde oppstått en reaksjon på at man solgte ting med bilde av den eventuelle person på?
 

Thomas Pedersen

Pornogründer
Det kommer vel litt an på om du har rettigheter til bildet du vil printe på kruset eller ikke. Er ikke vanskelig å kjøpe rettigheter til bilder av kjendiser. Så tviler på du ville fått problemer så lenge du har rettigheter til bildene. Om du vil printe det i ett blad og selge bladet, eller printe det på en kaffekopp er vel noe lunde det samme.
 
Topp