Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Klar for kulturkræsj?

quicktech

Medlem
Vi søker kontakt med selvstendige webutviklere som kunne tenke seg et opphold i Brasil

Quicktech er et Norsk firma, med base i Brasil. (Lang historie gjort ekstra kort; Norsk webutvikler på ferie giftet seg og flyttet fra kulda. Startet firma og ble der).

I dag teller vi 12 medarbeidere – alt fra designere til utviklere, som alle er forelsket i html5, scrum, wordpress, phonegap, magento, drupal, LAMP generelt - og øl. Vi jobber hovedsakelig mot Norske kunder (outsourcing).

I fjor stablet vi på beina et hyggelig kontor med behagelig atmosfære hvor shorts og havaianas fort ble kleskoden. Så banket en franskmann på døra. Han var også på ferie, webutvikler, flyttet fra kulda, osv. Meget hyggelig fyr, med særdeles kurant erfaring fra Paris og Dublin i selskaper det står respekt av. Glad i øl var han også.

Vi gav han et bord, en stol, og 10 mbit. Etter kort tid ble det tydelig at hans enkle tilstedeværelse hadde enorm effekt på hvordan hele gruppen utviklet seg, rett og slett gjennom å få litt mer kulturell og teknisk “input”.

Vi vil gjerne ha flere sånne. Og kontoret vårt er såpass romslig uansett, at vi mer enn gjerne inviterer webutviklere fra Norge til å komme å besøke oss. Det kan være for et kortere eller lengre opphold, og vil ikke innebære noen forretningsmessige betingelser / faktureringer eller liknerne. Vi vil være behjelpelige med det praktiske og ta deg godt i mot. Det eneste vi ber om i gjengjeld er at du deler av din kunnskap og er sosial nok til å utveksle gode idéer og diskuttere alt som rører seg i denne spennende teknologi-verdenen, med våre folk slik at vi vokser enda mer. Du kan sitte her i ro og mak og håndtere dine egne kunder og prosjekter, samtidig som du kan spørre oss om råd på samme måte som vi vil rådføre oss med deg. Kontornomade er et passende begrep.

Vi tilbyr; gratis kontor, internett, lunch, hjelp med leilighet (du kommer langt med 3 000 kr i mnd) , billig språkkurs (selv om de fleste snakker engelsk), sosiale begivenheter - og ølsmaking hver fredag.

Lokalisering; São Paulo delstat (ikke byen). Langt fra stranda, men godt og varmt likevel, og basseng. I tillegg får du låne en leilighet her: Praia do Sagi hvis du føler for et avbrekk en ukes tid eller en langhelg noen ganger.

Hvis dette virker bittelitt spennende må du gjerne legge meg til på skype: magnus_berglund sli at vi kan snakkes løst om alle praktiske detaljer. Jeg er på vei til Norge og tar i den forbindelse gjerne et fysisk møte med de som interesserer seg.

Hilsen Magnus.
 
Topp