Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Kontorfelleskap i Skien

IntvestEirik

New Member
Er du interessert i å bli med i et kontorfelleskap i Skien? Vi har flere ledige kontorer midt i Skien sentrum.
Vi har tre kontorer på 10 kvm og ett på 12,3 kvm, prisen er 2500,- mnd + fellesutgifter(300,-).
Her vil du få et hyggelig miljø med andre kreative sjeler, et stort felles møterom med mulighet til å holde presentasjoner. Internett vil være inkludert, sammen med ubegrenset utskrifter og kaffe.
Her vil du få mulighet til å jobbe i fred og ro, samtidig som du kan prate med andre rundt deg hvis du har lyst til det.

Vi har også større lokaler til leie flere steder i Skien sentrum, så hvis dere er en gjeng som vil danne et eget kontorfellesskap er det også mulig.

Send meg gjerne en melding her på forumet for mer info, bilder og avtale om visning.
Hvis du vil ha mer kontaktinformasjon, bare send en melding.

Eirik
 

chano

Banned
Hvor ligger kontorene (gateadresser) ?
Hvilke andre virksomheter er tilknyttet kontorfellesskapet?
 

IntvestEirik

New Member
Vi har kontorer i blant annet: Skistredet 10, Telemarksgata 8 og Blekebakkeveien 3.

I kontorfelleskapet i Skistredet 10 har vi: Internetthandel, annen spesialisert bygg- og anleggsvirksomhet, barneverntjenester og eiendom. I samme bygget finner man også Reaktorskolen som er en privat skole innenfor IKT.

I Telemarksgata 8 har vi: Utleie av eiendom, Servicebyen Skien, økonomi- og forvaltningstjeneste. Vi har også 2 stk på vei inn som driver med IKT.

Blekebakkenveien 3 er et stort kontorfelleskap som det ikke er noen i foreløpig, men har hatt selskaper som Hydrogenpartner og Digiflex der tidligere. Dette vil jeg si er Skiens tøffeste kontorlokaler, og passer for både etablerte og nyetablerte selskaper som trenger et unikt kontorlokale.
 
Topp