Kjapp og trygg hosting for Wordpress

LIME Go fra Lundalogik - Nytt CRM

Tonny Kluften

Administrator
Dette er en pressemelding fra Lundalogik, tenkte at det er interessant for mange her inne. NB! Masse selvskryt :D (og det er ikke noen betalt artikkel)

---------------------------------------------------------------------------------------------
Ny utfordrer på CRM-dragens hjemmemarked

Oslo, 23 januar: I dag lanseres LIME Go - en helt en ny tjeneste på det norske CRM-markedet. LIME Go er et nettbasert salgsverktøy for bedrifter, men er utviklet for å være akkurat like brukervennlig og stilrent som de beste skytjenestene som gir forbrukere tilgang til musikk- og film. Tjenesten konkurrerer på hjemmemarkedet til det norske selskapet SuperOffice, og skiller seg betydelig fra deres produkter.

LIME Go koster 399 NOK per måned og inneholder kontaktopplysninger til alle selskaper i Norge. Produktet er skybasert og fungerer på samtlige plattformer, inkludert mobil, nettbrett og pc.

- LIME Go er ekstremt enkelt å bruke og har en fast kostnad uten bindingstid. Verktøyet vil åpne opp en helt ny del av markedet med bedrifter som ellers ikke ville testet CRM-system, sier Eva Sandberg, Norgesjef på Lundalogik som har utviklet LIME Go.

I LIME-serien finnes allerede LIME Pro, som retter seg mot bedrifter som har behov for skreddersydde CRM-løsninger. Med neste generasjon CRM-verktøy i porteføljen skal selskapet på alvor ta opp konkurransen i Norge.

- Planen vår er å øke bredden på hele det norske CRM-markedet og bli blant de tre største aktørene i Norge i løpet av tre år, sier Eva.

Lundalogik er et svensk selskap med 120 ansatte på hjemmeplan, på kontoret i Oslo jobber foreløpig åtte personer. Selskapet har også kontor i København og Helsingfors og er en utpreget ekspert på det nordiske markedet.

- Vi er ekstremt dyktige på kundebehandling og kan utvikle programvaren med innspill fra hver enkelt kunde. Vår største fordel er nettopp at vi er en nordisk aktør som har fullt fokus på CRM og våre egne produkter. Andre selger ofte via forhandlere som tilbyr et bredt utvalg av IT uten å ha inngående kunnskap om respektive område og produkt, avslutter Eva Sandberg.

Om LIME Go
LIME Go er et webbasert salgsverktøy der informasjon om alle Norges bedrifter inngår. LIME Go inneholder kontaktopplysninger til over 1 million bedrifter og flere enn 2 millioner beslutningstakere. Bedriftsinformasjonen i LIME Go kommer fra Europas ledende informasjonskonsern, Bisnode. Med en rekke smarte funksjoner kan brukeren gjøre utvalg, holde oversikten over kundene og finne nye potensielle kunder. For mer informasjon om LIME Go: http://www.lime-go.no


Om Lundalogik

Lundalogik hjelper bedrifter over hele Norden med å bli enda bedre på kundebehandling. De utvikler og selger digitale produkter for "customer relationship management", som på godt norsk handler om forvaltning og håndtering av kunderelasjoner. Lundalogik ble grunnlagt i 1990 og har i dag 135 ansatte i hele Norden. Selskapet er eksperter på det Nordiske markedet og har kontorer i Oslo, Lund, Stockholm, Gøteborg, København og Helsinki. Blant kundene finnes alt fra enkeltpersonsforetak til større konserner og organisasjoner. For mer informasjon om Lundalogik: http://www.lundalogik.no
 

JohanM

New Member
CRM-verktøy, sier du? Det er da artig at Targetgroup.no (siden står på engelsk) er reseller/forhandler/kontaktfirma for verdens mest solgte CRM til små og mellomstore bedrifter.

Hadde jeg vært en bedrift, hadde jeg definivt valgt M-Term Solution Pack. Det er jo litt artig å kunne få en bit av kaken når kunder handler andre steder også. :)
 
Topp