Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Nettbutikken Being Trendy selges - Perfekt for deg som vil starte uten stor investering

Stoppet

Banned
Butikken er hostet hos norske hostingselskapet ProIsp, og om ønskelig kan hele kontoen bare overdras til ny eier, slik at man slipper å flytte.

Selges til høystbydende over 12.990,-

Nettbutikken er satt opp på WordPress/Woocommerce. Dette er themet som er brukt.

Det gjelder følgende nettbutikk: Being Trendy. Lite jobbing med butikken (på grunn av mangel på tid) har resultert i lite salg.

Varelageret har en innkjøpsverdi på ca 43.000,- (utsalgspris i nettbutikken eks. mva er ca 140.000,-, og utsalgsprisen ink. mva i nettbutikken er ca. 175.000,-) Ønsker du tilsendt lagerliste så send en PM med mailadresse.

Alle varene kan beskues i nettbutikken. Varene er innkjøpt fra 3 leverandører.

Varelageret må hentes av kjøper, eller det kan sendes for kjøpers regning. Det tar ikke stor plass. max ca 1m3 tenker jeg.

Det følger med en mailliste for nyhetsbrev på rett over 2000 mailadresser. Det følger også med en facebookside med en facebookside med 141 følgere.

Budrunden varer i 48 timer etter første bud, og budrunden forlenges med 10 minutter for hvert bud som kommer ved budrundens avslutning.

Bud legges i tråden eller sendes på PM
 
Sist redigert:

Stoppet

Banned
Butikken/varelageret ligger nå ute for salg på facebooksiden til høystbydende over 10.000,-
 

Stoppet

Banned
Det foreligger nå et bud på 17.500,- på facebooksiden. Om noen er interessert så får budrunden der og varer til søndag klokken 11:00
 
Topp