Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Programmerer søkes

Partridge

Medlem
Hei

Vi er på utkikk etter en ny programmerer til vår webside (en nettbutikk). Butikken er i dag utviklet på deltid, og det er ønskelig at også i fremtiden så er det en person som jobber med dette på deltid. Opplæring i systemet vil bli gitt i en overgangsperiode fram mot sommeren.

Vi trenger en person som er dyktig innenfor:

PHP, MySQL, HTML, CSS, JS. Nøye, problemløsende. Gode ferdigheter innenfor objektorientering og testdrevet utvikling. Klarer å finne ut av problemer og nye ting. Positivt er erfaring med nettbutikk, Windows Server og regnskap.

Lønn kan diskuteres med kandidat men i utgangspunktet rundt 3-500,- time. Jobb kan passe for en enkeltpersonsforetak som allerede har et par tjenester de utvikler på, eller en dyktig student som har tid ved siden av studiene. Kandidat bør se for seg at dette er et prosjekt han eller hun kan være interessert i for flere år framover.

Arbeidsoppgaver vil bestå i kontinuerlig utvikling av nye funksjoner og vedlikehold, om det oppstår problemer for brukere, hjelpe til med dette, osv. Systemet bør utvides med flere tester slik at vi har god kontroll på at endringer ikke ødelegger eksisterende funksjonalitet, samt at det bør i framtiden skaleres for bruk av flere maskiner. Det vil si replisering-oppsett, read-slaver og så videre. Samtidig er det gode muligheter for at dette vil vokse såpass at innen kort tid (et par år) er dette en heltidsjobb.

Kandidater som er interesserte og passer beskrivelsen, send gjerne en PM til meg så får dere epost for videre kontakt.
 

Partridge

Medlem
Forsatt så er dette en åpen stilling. Vi er interesserte i enkeltpersoner eller gjerne et lite team som har flere klienter de jobber for og har kapasitet til flere klienter.
 
Topp