Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Trenger mal for ringstørrelser.

zenhagen

Medlem
Hei

Vi selger mye ringer om dagen og mange er usikre på hvilken størrelse de skal velge.
Så langt har vi sendt kundene for å printe ut denne: Mal ringer
Vi ønsker også å ha med denne omregningstabellen: Ringstørrelser

Vi ønsker nå vår egen på norsk og med vår logo, men vi ønsker ikke å bli tatt for å stjele andres innhold.

Ønsker da pris på denne jobben.

Mvh Tommy
 
Sist redigert:

kermith

New Member
Hej,
Är det bara omräkningstabellen tabellen du är intresserad av?
Skall den vara i PDF samt en webb version?
 

zenhagen

Medlem
Jeg ønsker omregningstabellen med de faktiske størrelsene slik at kunden kan skrive ut arket og se hvilken størrelse som passer.
 

TorsteinO

Art Director & grunder
ps - to små tips:

1: pass på å ta med i instruksene til kunden at de må skrive ut med valget "faktisk størrelse", altså ikke "zoom to fit", "shrink to fit", "tilpass" eller noe liknende. Se bildet under:

Skjermbilde_2013-07-28_kl._23.23.03-2.png


2: lag dokumentet i f.ex. A5 eller mindre, IKKE i A4. Lager man det i A5 vil både "reduser overdimensjonerte sider" og "faktisk størrelse" gi rett størrelse på utskriften. Lager man det derimot i A4 vil bare "faktisk størrelse" gi rett størrelse, mens både "tilpass" og "reduser...." vil gi feil størrelse på utskriften (de færreste printere for hjemmebruk klarer å skrive ut helt ut til kanten, så hvis dokumentet er A4 vil det være litt for stort for det området printeren klarer å skrive ut på, og det vil bli skrevet ut tilpasset det området printeren kan dekke)

Ut fra loven om alt som kan gå galt vil gå galt vil da ihvertfall endel færre kunder skrive ut i feil størrelse (og det vil være lettere for dem å oppdage feilen) hvis dokumentet er i A5 og de forstørrer det opp til A4, enn hvis det er i A4 og de skalerer det ned til 97% eller deromkring... ;)
 
Topp