Logodesign

Category: Webforumet 69 0

Logoen skal representere en enhet, en gruppe, en vare, et merke, en gjeng, en aktivitet, et valg, en mulighet, et samarbeid, noe hellig, noe morsomt eller noe som har en betydning for mennesker verden over. De ser logoen og tenker, hei, dette kjenner jeg, dette er bra! Design og logo går hånd i hånd når man skal bygge merkevaren, for uten design vil logoen bli blass, uinspirerende og kjedelig. Designet kan være alt mellom himmel og jord, og er ofte bare en abstrakt fargeklatt på et papir. Men når man dykker ned i designet ser man sammenhenger, logikk, genialitet, inspirasjon. Det ligger et hardt arbeid bak hvert logodesign. Det kan hende du trenger en god idé, eller kanskje du allerede har en idé, men vet ikke hvordan du skal komme videre med den.

Russens russbusslogo

Logodesign vil helt sikkert hjelpe deg til å komme fram til logoen som skal pryde årets russebuss, firmaets nye nettside, den lille garnbutikken din eller hva det enn måtte være. Og ja, det finnes hjelp til alle mann. Russehjelpen har en helhetlig tjeneste hvor man kan finne alt man trenger til russetiden, og logoer og design er en av spesialitetene. Velg mellom for eksempel:

  • Prouder
  • Russelogodesign
  • DS Design
  • Russekunst
  • PretorianDesign

Disse leverer ikke bare kule logoer til russebussen, men de har også profesjonelle designere som har peiling på de dere vil ha. Ikke bare kul, fet skrift, men detaljerte råe tegninger og animasjoner. Lurer du på hvem som har den feteste russebussen i år?

Firmaets stolthet i en logo

Men det kan hende firmaet ditt trenger en logo som viser klasse, kunnskap og som er moderne og tidløst samtidig. For det er det man trenger når man skal ta firmaet inn i fremtiden med suksess. Logodesign har det dere trenger for å komme i gang. Ikke bare får man en høykvalitets firmalogo til fast pris, men også en helstøpt pakke som gir firmalogoer som har en visuell del og en del som reflekterer kjerneverdier. Kombiner de riktige elementene som er basale men samtidig sier noe om firmaet, dets kjerneverdi og dets identitet. Det skal ikke mer til for å skape en logo som for alltid vil stå som en bauta som firmaets ansikt utad.

Bloggen går fra hobby til virksomhet med herlig logodesign

Skal man starte opp en blogg eller til og med en liten butikk, da må man bare ha en riktig logo. Kanskje driver du med å strikke deilige ullplagg, eller kanskje du har samler-mani og ønsker å vise fram alt du har på en hjemmeside. Kanskje er du kjempegod til å snakke spansk, og du kan hjelpe andre å lære seg spansk, eller du har forkjærlighet for hunder. Mulighetene er mange, og det er også logodesign av alle slag. Kanskje du skal prøve en logodesigner på nettstedet Fiverr, eller bare satse på at du fikser det selv i et program du laster ned ( Inkscape, Sketchbook med mer). Eller du kan få en profesjonell aktør til å sette seg inn i saken, slik som Lykke Media har proffe logodesignere, Doghouse eller EgenLogo også. Disse to er bare noen av mange hundre aktører der ute.

Så når du er på jakt etter en logodesigner har du alt du trenger foran deg på skjermen. Hva som er best er vanskelig å si, for logodesign er som en egen profesjon å regne, da det ligger mye kunnskap, forståelse og kreativitet bak logoer som man ser rundt seg hver dag. Det er ikke alle man vet hva er, samtidig så er det noen som fester seg på minnet. Hva er det som gjør det, er det formene, fargene, symbolikken eller de artige fontene? Eller er det en kombinasjon av flere faktorer som har blitt smeltet sammen til en forståelig, inspirerende, enkel, unik logo.

Uansett hvem du måtte være, så kan det hende du trenger et logodesign, til og med uten at du selv vet det. For sitter du der nå og skriver på din blogg, så kan det hende du ikke engang har tenkt på logo. Hvorfor skal du ha det tenker du, men faktum er at om du ønsker å nå ut til et publikum, et marked eller en målgruppe, ja da trenger du et varemerke, en logo, et design, et logodesign!

Legg til kommentar