SEMPO til Norge

Category: Generelt 270 0

Etter en invitasjon jeg fikk tilsendt på facebook ser det nå ut til at SEMPO ønsker å gjøre sitt inntog i Norge. SEMPO er en internasjonal organisasjon som jobber med å promotere søkemotormarkedsføring. Kort fortalt så forteller vel dette sitatet fra nettsiden deres hva dem driver med:

«SEMPO is an industry organization designed to promote search engine marketing in general, not an accreditation body for SEM firms. Membership in SEMPO is not a guarantee of a particular firm’s capabilities, nor does it signify industry approval or disapproval of their practices».

Utifra den skandinaviske arbeidsgruppen på nettsiden ser jeg ingen norske medlemmer, noe som igrunn kan være årsaken til at dem er lite kjente i det norske søkemotormarkedsføringsmiljøet. Søkemotormarkedsføring er ikke en så alt for kjent markedsføringsmetode for norske bedrifter, så kan det fort hende det er på tide Norge får en slik organisasjon. Vi plages jo allerede med en organisasjon som ødelegger bransjen.

Ifølge invitasjonen jeg har fått tilsendt er formålet med SEMPO i Norge følgende:

  • Bygge kunnskap og bedre forståelse
  • Være et forum for utveksling av kunnskap på tvers av bransjen såvel opp mot innkjøpere, potensielle kjøpere av SEO/SEM
  • Se muligheten for å få på plass en brukerundersøkelse opp mot byråer og kunder i Norge

Jeg anbefaler alle som er interessert i den norske SEM bransjens utvikling å møte opp på dette møtet. For de som er interessert i mer informasjon, så kan dem melde seg inn i facebook gruppen.

Legg til kommentar