• Laster aksjedata...

Med et forbrukslån fra Real Finans (se på høyresiden av denne siden) kan små og store drømmer virkeliggjøres. De lar deg enkelt, raskt og trygt finansiere det du trenger, når du trenger det. Real Finans er idag en av landets største og eldste frittstående låneformidlere. Siden 1987 har Real Finans formidlet alle typer lån og finansiering til over 20.000 kunder i hele norge.
Billån og lån til mc/caravan skjer som regel ved at långiver tar pant i det du skal kjøpe. Har du egenkapital på 35% eller mer vil du oppnå de beste lånebetingelsene. Å finansiere 100% av kjøpesum er fullt mulig, men renten er da litt høyere en dagens beste tilbud, på grunn av långivers økte risiko. Vi er likevel konkurransedyktig på pris. 100% finansiering skjer enten ved at du får Innvilget hele kjøpesummen som ett lån, eller som en kombinasjon av 65% finansiering med pant og resten som finans uten sikkerhet.
Norges eneste 100% gebyrfrie Visa-kort!
Santander Consumer Bank AS har som ambisjon å være et ledende selskap i Norden innen bil-, fritids- og forbruksfinansiering. Selskapet har 270 ansatte i Norge og Sverige. Selskapet består av nylig fusjonerte ELCON Finans (bilfinansiering) og Bankia Bank (forbruksfinansiering). Samlet forvaltningskapital er 22,0 mrd. Santander Consumer Bank AS har en offensiv vekststrategi med nordiske og baltiske ambisjoner. Hovedsete for Norden er på Lysaker.
Skal du kjøpe bil til under ca. 100.000 vil vi som hovedregel anbefale å vurdere finans uten sikkerhet da billigere biler ofte ikke lønner seg å kasko-forsikre, samt at tinglysingsgebyr til Staten er uforholdsmessig stor andel av kostnad for slik mindre finansiering. Våre konsulenter kan imidlertid gi deg nyttig veilledning om å finansiere din neste bil. Du får rask tilbakemelding på din søknad. Vi følger hele tiden markedet og har alltid konkurransedyktige priser på lån til bil, mc og caravan.
Privatkunde i Nordea
Du får fordelaktige priser på billån via Nordea Finans. Vi tilbyr lån til både kjøp av nye og brukte biler, med bilen som sikkerhet. Du kan låne inntil 100% av kjøpesummen, men vi anbefaler en viss egenkapital (normalt minst 20%). Et billån i Nordea Finans nedbetales over en periode på inntil 5 år.
Billån med Betalingforsikring
Uforutsette hendelser i hverdagen kan fort føre til økonomiske bekymringer enten du blir syk, utsatt for ulykke, blir permittert eller arbeidsledig. Vårt nye Billån med Betalingsforsikring gir deg økonomisk trygghet slik at du lettere kan beholde bilen hvis livssituasjonen endrer seg. Kryss av i søknadsskjemaet for billån dersom du ønsker økonomisk trygghet.
Biler kan bli finansiert 100 %, og det er ingen lovregler for hvor stor en utbetaling i så fall skal være. Finansinstitusjoner og noen finansieringsselskap tilbyr å finansiere nye og nyere biler uten utbetaling. Men du kan likevel alltid gi en utbetaling på minst 20 % av salgsprisen, hvis bilforhandleren din skal finansiere din nye bil.