• Laster aksjedata...


  

Kraft Heinz – felt av Zero-Based Budgeting?

Zero Based Budgeting er et budsjettkonsept der man ikke tar utgangspunkt i forrige års kostnadsposter når man skal beregne neste års budsjett, men starter med null. Konseptet ble fort populært grunnet svært gode resultater, men Kraft Heinz sin nylige katastroferapportering har gitt skeptikerene vann på mølla. 

Så er vi 5.328.000 innbyggere

Folketallet i Norge økte med 32.000 innbyggere i fjor. Ved årsskiftet var det 5.328.000 millioner innbyggere i Norge.

Glatte veier flere steder i landet

En buss har sklidd av veien, og vogntog står i Trøndelag fredag morgen. Også i Hedmark og Oppland er det meldt om glatte veier. – Ta det med ro, sier politiet.

Trygve Hegnar om Norwegian

– Det er en god spekk å kjøpe aksjen, hvis tegningsretten faller mot 5 eller 10 kroner, da får du aksjen for noen og førti, sier Trygve Hegnar.

Svak guiding biter ikke på S&P 500

Fjorårets siste kvartal ser ut til å komme inn omtrent som ventet på et aggregert nivå. Samtidig guider selskapene svakt og analytikerne svarer med å nedgradere estimatene. S&P 500 peker nese til «bears» og fosser frem.

Burgerkongen større enn McDonald’s

I fjor passerte Burger King konkurrenten McDonald’s målt i antall restauranter i Norge. I år åpner Burger King ti nye restauranter.

– Vi forblir optimistiske

Selv med et rekordhøyt antall nybyggleveringer i januar, venter skipsmeglerhus at tankskipsverdiene skal stige videre.

Dow Jones dundret opp nesten 450 poeng

Ny optimisme rundt handelskrigen mellom USA og Kina. Oljeaksjene føk i været, Warren Buffet kvittet seg med aksjer i tech-giganter og fryktindeksen falt.