• Laster aksjedata...


  

Oljefondet utvider på Manhattan

Forlenger eierskapsavtale i hippt område i New York, og inngår avtale om kjøp av andeler i to nye eiendommer som skal oppføres.

– Kan stige 5 prosent til

Kirk Hartman, co-chief executive officer i Wells Fargo Asset Management, er blant dem som er positive.

Vil delårstallene dempe festen?

Etter en betydelig korreksjon siste kvartal i fjor har de fleste av verdens børser hatt positiv utvikling så langt i 2019. Nå spår imidlertid flere analytikere at kvartalssesongen vil fungere som en demper på festen. Dette er ifølge CMC Markets Henrik Sommerfelt noen av selskapene du bør følge med på.

Flere tusen krympet eiendomsskatten

I fjor fikk eierne av 16.611 boliger nedjustert boligverdien sin etter klage på Skattetatens beregning. Belønningen var redusert eiendomsskatt og formuesskatt.

Microsoft steg til ny all-time high

Det endte tilnærmet flatt på børsene i New York torsdag, med Dow Jones marginalt ned, S&P 500 svakt opp og Nasdaq ned. Gullprisen, bitcoin, Tesla og Apple falt. Microsoft og Boeing steg.

En av fem takler ikke en uforutsett utgift

19 prosent av befolkningen bor i en husholdning som ikke har mulighet til å takle en uforutsett utgift. Vanskeligst er det for par med barn og lav inntekt.

Tech viste vei på Wall Street

Teknologiaksjer steg mest da Minutes-rapporten fra Fed viste tillitt til styrken i økonomien. Fryktindeksen gjorde kjempehopp.

Solberg håper brexit blir avlyst

Statsminister Erna Solberg mener det vil være bedre for Norge hvis Storbritannia dropper brexit og blir værende i EU.