• Laster aksjedata...


  

Telenor stenger 3G-nettet neste år

I januar starter Telenor stengingen av 3G-nettet. Dette vil få konsekvenser for kunder som har gamle smarttelefoner fra før 2012.

Optimisme på Wall Street

Positiv utvikling i handelskonflikten mellom USA og Kina sender det amerikanske markedet i grønt territorium.

Fastrentene i Lånekassen øker

Fastrentene i Lånekassen vil fra 1. januar være 2,472 prosent for tre års bindingstid, 2,804 for fem år og 3,309 for ti år.

Stygt på Wall Street, men så snudde det

Dow Jones hentet inn igjen et fall på over 500 poeng og endte såvidt i pluss. På Nasdaq gikk det enda bedre og Microsoft befestet posisjonen som verdens mest verdifulle selskap.

Lønnsom usikkerhet

Etter nok en uke med fallende børser, svingende oljepris og krakk i kryptovalutaer, begynner panikken å bre seg i markedet. 

Uber setter kurs mot børsen

Skyssformidleren Uber har levert inn foreløpige, konfidensielle dokumenter med tanke på børsnotering, ifølge Wall Street Journal.

Nå haster det for Norwegian

Norwegian fløy inn i kraftig turbulens på Oslo Børs denne uken. Nå haster det med å få inn mer kapital, enten med salg av flere fly eller at Bank Norwegian får skikkelig luft under vingene igjen.

Stygt på Wall Street

Det skjedde mye denne uken, og det meste bidro til mer usikkerhet. Apple inntok tronen igjen, mens oljeprisen og gullprisen steg. Bitcoin fortsatte ned.

Regjeringen vil skjerpe Airbnb-regler

Regjeringen har foreslått nye regler med mål om å stanse boligeiere som bruker utleieportalen Airbnb til å drive hotellvirksomhet.

Wilhelmsen hamstrer Protector-aksjer

Et etterlengtet børshopp mandag gleder Wilhelmsen-familien som har handlet aksjer i Protector hver uke siden slutten av oktober og nå eier aksjer for en kvart milliard.