• Laster aksjedata...


  

«Glemt selskap» suste opp

Resultatrushet er i full gang på Oslo Børs, der flere aksjer har lagt frem kvartalstall. «Glemt selskap» i brennhett marked fikk seg en god opptur.

Flere binder renten

Norges Bank er i gang med å sette opp renten, og stadig flere nordmenn velger fastrente. 

Rentene fortsetter å stige

Rentene fortsetter oppover, men finansnestor er usikker på om dette er grunnen til at markedet har falt den siste tiden.

Styreleder i Omsorgsbygg i Oslo trekker seg

Administrerende direktør Per Morten Johansen i Omsorgsbygg i Oslo skal diskutere rollen med styret. Samtidig har styreleder Øivind Christoffersen trukket seg.

Varsler ekstremnedbør i Nordland

Meteorologisk institutt har varslet om ekstremregn med faregrad gul for Nordland torsdag og natt til fredag. Utover i neste uke blir det kaldere.

Matsvinnet kraftig redusert

Svinnet i matbransjen gikk ned med 13 prosent fra 2015 til 2017. Klimafotavtrykket og det økonomiske tapet ble også redusert, med henholdsvis 18 og 8 prosent.

Skader for 100 millioner kroner

Foreløpige tall viser at det er meldt inn rundt 500 skader på bygninger og innbo etter flommen i Sør-Norge. Skadene har passert 100 millioner kroner.

Ny rød dag på børsene i New York

Alle de tre viktigste indeksene falt mandag. Verst gikk det nok en gang på Nasdaq, men både Tesla og cannabis-selskapet Canopy steg.

Skademeldingene tikker inn etter flommen

Telefonene har ikke stått i ro hos forsikringsselskapene etter flommen i Sør-Norge. Mange huseiere melder om vann som har trengt inn i bygninger og i kjellere.

Tradere ser muligheter i børskorreksjonen

Ekspertene er uenige om sine anslag om fremtiden etter at verdens børser opplevde en saftig korreksjon på torsdag. Tradere ser muligheter i større usikkerhet. 

 

Sveaas god for 5,8 milliarder

Christen Sveaas’ Kistefos har en verdijustert egenkapital som er minst 1,2 mer enn på samme tid i fjor.