• Laster aksjedata...

Har selv hatt litt lykke med tanke på fond. Aksjer er noe man ikke burde hoppe ut i. Dette er forbeholdt de som kan det. Aksjefond er sikrere og finner du et globalt fond har disse som regel den laveste risikoen. Velg derfor aksjefond med hodet og ikke med hjertet.
Alle banker har gode rådgivere som kan gi deg et sikkert sparefond. Jeg ville enten satt inn en liten del i fond, og latt resten ligge på konto(høyrente.). Du finner høyrentekontoer i utrolig mange banker, og det skal ikke så mye til for å skaffe seg en god rente på lav risiko.
Er du den sikre typen setter du alt inn på høyrente og koser deg  med rentene. Det blir således ikke altfor mye, men nok til at du kan kose deg godt på en ferie eller to.
Har da 2 forslag til fond: Dnbnor øst-europa og Avanse. Disse har gitt godt avkastning, markedet er jo som sagt på vei opp, men vil alikevel følge en negativ med positiv endring. Skal du investere penger i aksjer uten å ha peiling på hvordan markedet fungerer – ja, så anbefaler vi så absolutt aksjefond. En sikker og god måte å legge inntektene på, og du vil neppe bli skuffet over hvor god avkastning og liten risiko det er på disse fondene.
Selv tjente jeg en god slant på DnbNor Global 2.