• Laster aksjedata...

Mange myndigheter i land utenfor USA og Canada har nå vurdert eller faktisk saksøkt Apple for villedende markedsføring av den nye iPad som skal ha 4G muligheter. For de har markedsført den som om den skulle støtte 4G overalt hvor den er lansert. Det er ikke tilfelle, den vil kun støtte 4G LTE som finnes i USA og Canada. Derfor er ikke brukere berørt der. I tiden etter iPad lanseringen så ble markedsføringen på sidene til Apple og deres partnere endret til å promotere den nye iPad og da med påskrift om dette med 4G. Det er der problemet ligger. For forbrukermyndigheten i flere land mener dette da var villedende. Så de har gått til søksmål mot Apple, eller vurderer å gjøre det.

Apple er som kjent et veldig suksessfullt selskap etter Steve Jobs kom tilbake. De har per i dag mest penger på bok av alle selskap i verden. Så de vil nok ikke trenge et lån for å dekke saksomkostninger og eventuelle tap i rettsaker rundt dette.

Du trenger kanskje et lån for å finansiere dine kjøp av Apple produkter. De er som kjent kostbare, men nydelige. Skal du bruke Apple produkter på best mulig måte er det derfor lurt å ha flere varianter av dem, fordi de spiller godt på lag. iPad, iPhone 4G, Macbook, Airport, Apple TV og iCloud kan synkronisere kjøp og overføre bilder og filer om hverandre via Apps. Skal du gå til innkjøp av alt sammen så kommer det for på 20 tusen og oppover alt ettersom hvilke modeller du går for. Forbrukslån kan du få i nesten alle klasser og da kan du spre kostnadene for kjøpet over tid. Tar du et forbrukslån på hele 50 tusen så vil det ligge på rett over tusenlappen i måneden for renter og avdrag over fem år, men da kan du også få deg de kuleste Apple utstyret, men dessverre uten 4G her i Norge.