• Laster aksjedata...

Billige lån uten sikkerhet, det høres nesten for godt ut til å være sant, men ikke desto mindre kan du søke om et billig lån her hos oss.

Det er en utbredt myte at et lån er billigere i banken, men det kan godt være billigere å låne pengene hos oss, tross det at vi ikke forlanger at du stiller sikkerhet og at du selv kan bestemme hva du vil bruke din billige lån til.
Du kan søke om et billig lån online og få svar innen 2 timer på hverdager mellom 8 og 16.30. Billige lån fås ikke lettere. sammenlign bare selv det du skal betale hos oss i forhold til hva du betaler for et forbrukslån hos din Bank eller hos en av de andre leverandørene av raske lån og f.eks. Kredittkort.
Vi har laget en sammenlignings side hvor du taster inn hovedstol, månedlig avdrag og rentesats,deretter kan du se hvor mye du sparer ved å ta opp lån hos våre samarbeidspartnere, som er av Norges ledende långivere og det er ikke uten grunn at vi formidler billige lån, raske, lett og sikkert og uten å stille dumme spørsmål om hva pengene skal brukes til. Tar du et billig lån hos oss, mener vi at det er din egen sak det du vil bruke pengene til. Noen ting her i livet skal være en privatsak.