• Laster aksjedata...

Hvis du tar lån i friverdien vil det selvfølgelig påvirke når du blir ferdig med å betale til lånet din i boligen, men spørsmålet er om det gjør noe. Etter min mening gjelder det om leve mens vi gjør det, da vi jo ikke kan bli med våre penger herfra.
Har du i virkeligheten bruk for 200.000 akkurat her og nå, eller er det bare fordi det kunne være lekkert endelig å kjøpe alle de tingene du har lyst til? Jo mer du låner, jo mer kommer det til å koste.
Banker og låneselskap er kjøpmenn i penger, og det er viktig at du lærer å geberde deg riktig når du skal bruke et lån online eller har bruk for å låne penger utenfor bankenes vanlige åpningstider. Vær aldri redd for å sende det tilbudet du har på hånda til din eksisterende bankforbindelse. Det kunne være at det var et mirakel eller to i det skrivebordet du bare ikke like fikk presentert da du gikk inn av døren.
Lån penger lett og enkelt. I dag kan du til og med gjøre bruk av lån online… Internett er kommet for å bli. Vi kan sende lånesøknader rundt i hele verden med et trykk på en liten knapp hvoretter søknaden om lån online behandles av en medarbeider innen ganske få minutter. Lån penger er blitt en hel industri og har trykket bankenes markedsandeler fordi de tilbyr en helt annen fleksibilitet ved lån online i forhold til vanlige åpningstider i hverdagene.