• Laster aksjedata...

Billige lån med lav rente og forbrukslån med lav rente finner du her. Sjekk ut tilbudene på denne siden.

Det er alltid en god ide å sammenligne forskjellige tilbud om lån, så du er sikker på ikke å komme til å betale for mer enn nødvendig. Det er masser av muligheter for billige lån i banken og online, men det er dessverre også masser av muligheter for unødvendig dyre lån.

Sammenligning av lån

Når du sammenligner forskjellige lån, så er det viktig at du ikke ser alene på om renten er lav. Noen lånefirma krever også forskjellige gebyrer og administrasjonskostnader, så hvis du ikke ser for deg kan et lån med lav rente faktisk være dyrere enn et lån med en høyere rente.

Den letteste måten å sammenligne billige lån er å se på effektiv rente (årlige kostnader i prosent). Jo lavere effektiv rente dess billigere er det å låne pengene.

Spar enda flere penger

Hvis du vil spare penger og derfor bruker tid på å sammenligne forskjellige billige lån, så bør du også bruke litt tid på å sammenligne priser. Det kan svært vel være at det du ønsker deg er billigere i noen bestemte butikker, så hvis du bruker litt tid på å se omkring deg kan du spare enda flere penger.

For øvrig kan det også være at du kan forhandle deg til en lavere rente og dermed et billigere lån. Hvis du har en god inntekt og Hvis du ikke står i Rki, så er mange lånefirma klare til å forhandle i håp om at du velger å låne pengene hos dem.

Teksten du akkurat har lest er oversatt fra engelsk og kan inneholde opplysninger som ikke gjelder for norske forhold.