• Laster aksjedata...

Å si at bensinprisene har vært en smerte i du-vet-hvor er en komplett underdrivelse for de aller fleste som benytter seg av bilen i større grad. Det er en illevarslende problem som synes å vokse ut av proporsjoner hvert år, og du trenger et kredittkort for å klare å holde disse bensinprisene nede i større eller mindre grad.

Dette er et problem som vi ikke kan kvitte oss med. De fleste av oss trenger våre biler – ikke bare fordi vi er for lat til å gå til bussholdeplassen – men fordi vi trenger den for våre arbeidsplasser og for å påskynde vår transporttid slik at vi kan gjøre andre oppgaver vi har i hverdagen.

Nå som drivstoff prisene fortsetter å øke, er det ikke mye igjen vi kan gjøre, men håpe at vitenskapen snart kommer så langt at vi får mulighet til å kjøre biler på andre ting enn bensin. Så hva er det igjen å gjøre for å få det litt bedre økonomisk når bensinprisene virkelig er høye? Heldigvis har bensinselskaper og andre finansielle selskaper kommet opp med en måte å lindre dette dilemmaet på – og det er med et såkalt kredittkort.

Slike bensinkredittkort vært veldig hendig om ikke veldig fordelaktig. Med et slikt bensinkort får du altså penger tilbake når du kjøper bensin med akkurat dette kredittkortet. Bensinselskapene gjør det for å skaffe seg mange faste kunder, mens kredittkortselskapene sitter naturligvis og håper at folk er for sent ute med betalingen slik at de tjener noen penger på høye renter.

Slike bensinkort, spesielt de som brukes for en enkelt gass-selskap og bare i deres bensinstasjoner, gir flere fordeler som rabatter, lav rente, null APR, cashback og mye mer. I økonomisk trange tider er det slik at man alltid bør ha et kredittkort med mange fordeler slik at man ikke går i null eller i negativ balanse, men faktisk tjener på å ha et slikt kredittkort i lommeboken sin.

Noen av de saftige agn de prøver å tiltrekke oss med er ti prosent rabatt etter seksti dager , noen andre rabatter, men det viktigste er faktisk å skaffe seg et stabilt bensinkort hos en av de store aktørene slik at du kan spare penger hver gang du fyller bensin. Skaff også et kredittkort som ikke har en årlig avgift.