• Laster aksjedata...

Kredittkort er en fin måte å hjelpe deg til å styre din økonomi. Det er sant at noen ganger kan vi gjøre dårlige beslutninger med våre penger. Hvis du har funnet ut at dette kan være tilfelle for deg kan du vurdere denne flotte måten å administrere din kredittkortgjeld på.

Hvis du står overfor flere store ubetalte kredittkortregninger, er et lån ett valg du bør vurdere. Mange mennesker velger forbrukslån for å legge det til sin finansielle portefølje, og du bør kanskje vurdere å bruke et slikt forbrukslån til å håndtere disse kredittkortregningene.

Her er hvordan du kan bruke et lån til å håndtere kredittkortgjelden din.

 

Samle sammen alle dine kredittkortregninger og regn ut det beløpet du skylder. Så det er med dette tallet du skal begynne å betale ned så fort som mulig. Det er mange norske banker som ønsker å hjelpe deg med å skaffe et godt lån.

Skaff deretter lånet og begynn å betal ned kredittkortregninger. Hvis du tror at du fortsatt vil bruke ditt kredittkort kan det være lurt å gjemme dem bort slik at du reduserer fristelsen ved å bruke dem.

Nå vil du ha i stedet for flere kredittkortregninger på en høy rente som skal betales med høy frekvens har du nå en regning som du må betale en gang i måneden til en lavere rente. Dette kalles konsolidering. Ved første øyekast kan det ikke virke innlysende hvorfor du ville ønske å gjøre dette, men det er to grunner:

Den første grunnen er at du vil spare mye penger på renter. Faktisk kan noen forbrukslånsrenter være så mye som halvparten av vanlige kredittkortrenter.

Den andre grunnen er at du vil få en faktura med et fast beløp til betaling hver måned i stedet for flere regninger med flere forfalte beløp i løpet av måneden. Dette vil hjelpe deg med å budsjettere.

Kredittkort kan være et utmerket verktøy for å hjelpe deg med å håndtere din økonomi og er av de tingene du ønsker eller trenger. Men når ting går over stokk og stein og regninger kommer ut av kontroll bør du velge et forbrukslån som en måte å konsolidere disse regningene på og vil hjelpe deg å redusere renter og sette opp et fast beløp som betales hver måned.