• Laster aksjedata...

Kredittkort, hvis det brukes med omhu, kan være svært praktisk og nyttig. Ved å ha et kredittkort vil du eliminere all bekymring som kommer med å bære mye kontanter i forhold til tyveri. Hvis du i tillegg velger riktig kredittkort vil det kunne komme med belønninger når de brukes (såkalt cashback kredittkort). Dette kan inkludere billigere flybilletter, gavekort, eller rabatter på bestemte butikker.
Når du skal velge et kredittkort bør du gjøre det ved å sørge for at du får god verdi for pengene. De fleste selskaper som tilbyr kredittkort vil også tilby belønninger av en type, og det er viktig at du velger en som passer godt for deg og tilbyr den beste verdien.
I tillegg bør du bruke kredittkortet med omhu og sørge for at dine utgifter og inntekter kommer i balanse. Når du velger et kredittkort bør du finne belønninger som vil gagne deg og hva du ønsker. For eksempel; hvis du reiser ofte bør du velge et kredittkort som vil belønne deg med billige flybilletter. Og liknende hvis du feks bruker bilen mye – da bør du fikse et kredittkort med cashback på bensin.
Det å ha et kredittkort krever ekstrem selvdisiplin og det er svært viktig at du betaler din utestående saldo hver måned. Hvis du ikke gjør det vil du begynne å få renter på balansen og kan ende opp med en omfattende mengde av kredittkortgjeld før du vet ordet av det.