• Laster aksjedata...

Det å holde kredittkortgjelden i sjakk bør være ditt eneste mål i livet hvis du ønsker å leve et økonomisk levedyktig liv, fordi hvis du ikke faller ut av å ha en masse gjeld på kredittkortet kan begynne å påvirke andre deler av livet ditt.

Så mye som kredittkort er en hendig å bruke verktøy er det dobbelt trøbbel hvis de ikke blir tatt vare på og kan gi deg problemer som du aldri kunne ha forestilt seg når man først har søkt kortet.

Det er skjønt noen enkel og sunn fornuft praksiser som du kan bruke kredittkortet ditt og måten du bruker på det.

Først kan du prøve og være litt strengere på kjøp som du gjør, vi vet alle hvor hendig kredittkortet er å bruke på kjøp som du ikke har kontanter for, men å kjøpe varer som din inntekt kan ganske enkelt støtte er en dårlig praksis, som det vil bare føre deg til gjeld. Du må unngå fristelsen når du skal drive ordentlig kredittkort.

Denne første praksis kunne da føre til at du bare kunne ha råd til å betale avdragene og rentene til kredittkortet ditt, noe som ikke er veldig gunstig. Skal du ha noen sjans til å bli kvitt hele kredittkortgjelden er du (dessverre) nødt til å betale større avdrag. Leksjon:. betale mer enn minimumsbetalingen.

Kontroller alltid kontoutskriften for eventuelle betalinger hentet fra kortet ditt, men ikke en vanlig foreteelse, kan det skje feil og det vil også minne om svindel. Dukker det opp ukjente transaksjoner på kredittkortet ditt, så er du rett og slett nødt til å ta affære og høre med banken din hva som har skjedd. Leksjon: Ikke betal for noe du ikke har kjøpt.

Om du følger alle disse tingene, så vil kredittkortbruken din bli kraftig skjerpet. Skal man ha kredittkort, så må man også ta vare på det på en ordentlig måte. Det er litt som å ha barn – du må vite konsekvensene før du skaffer deg det.