• Laster aksjedata...

Det å ta sikte på å spare penger på våre kredittkort bør være noe som vi alle burde gjøre. Dette kan gjøres ved å bytte ditt kredittkort til en som har 0% rente på balanseoverføringer og kjøp, eller bare spille et kredittkortspill.

Det kan være så mye enklere å spare penger uten å måtte gå gjennom alle disse spillene, og bytte fra en kredittkortutsteder til den neste. Mange mennesker mens du er på ferie bruker sine kredittkort til å enten foreta kjøp eller å ta ut kontanter fra en minibank. Dette bør du alltid unngå.

Ditt kredittkort vil medføre en belastning på ulike belastninger når det brukes i utlandet, som vil bli å legge opp på regningen når du kommer tilbake fra turen. Mange av disse kostnadene vil du ikke engang være klar over, som mange av oss ikke engang er klar over at disse gebyrene på kredittkort i utlandet eksisterer.

Visste du at du kan belastes med opp til 10 kroner på en transaksjon på kredittkortet ditt for hver transaksjon du gjør eller 7 kroner hvis det er et debetkort? Dette er ille nok, men du kan også bli belastet fra det øyeblikk du har gjort kjøpet, selv om når du er tilbake hjemme vil du ikke bli belastet renter.

Hver kontantuttak fra en minibank belastes umiddelbart …

Hvis du bruker kortet i en minibank, kan du stå overfor ytterligere kostnader som vi allerede vet at vi belastes for å bruke kredittkort. Så det kommer til å være mye dyrere å bruke kortet i en minibank på ferie i et fremmed land og belastes på et høyere nivå enn et kredittkorttransaksjon i en butikk eller restaurant.

Dog kan det også sies at vi ikke snakker om veldig høye gebyrer for å ta ut penger i utlandet. Som regel begrenses det til rundt 25 kroner per transaksjon, så om du passer på å ta ut noen tusen kroner når du først er i gang, så er det ikke så veldig dyrt. Om du tar ut 100 € hver gang, så kan det fort bli litt penger når ferien er avsluttet.

Det beste å gjøre er å kontakte kredittkortutstederen og finne ut hvor de står når det gjelder avgifter angående bruk av kredittkortet ditt i utlandet. Når du legger opp detaljene, kan du godt finne ut at reisesjekker vil være en mye billigere og lettere på finansene.