• Laster aksjedata...

Spørsmål:

Jeg driver og ser litt på om jeg skal bytte bank. Sitter med Postbanken nå, og lurer på om det finnes noe bedre. Jeg ser litt etter en bank som har gode løsning i form for høyrentekonto og litt sånt. Spesielt nå i dag, hadde det vært greit med en bank med god ungdomsløsning.

Jeg tar gjerne i mot info om banken du bruker, som kan hjelpe meg.

Svar:

Santander Consumer Bank har 4,75 % rente per år dersom du starter høyrentekonto hos dem. Kontoen forutsetter minst 50 000 kr i innskudd. Rentene godskrives hver måned.

Santander Consumer Bank – Innskuddskonto

Til forbruksformål anbefaler jeg Skandiabanken. Der får man rimelig god rente, i tillegg til gebyrfritt visakort. Kortet koster 250 kr per år, og med kortet slipper du alt av gebyrer. Det koster heller ingenting å betale regninger i nettbanken.

I Skandiabanken er det 3,15% rente på innskudd under 100 000 kr, og rentene godskrives hver måned. De har forøvrig BSU også. BSU gir 5,15% rente.

Men det finnes selvfølgelig også andre banker som skal være gode og mulige å benytte seg av. Sjekk gjerne ved å søke lån eller søke kredittkort her på siden, så vil du få muligheten til å bytte bank og åpne konti i en annen bank enn den du allerede har.